Managementul subventiilor

Trimisa la data: 2010-08-27
Materia: Economie
Pagini: 88
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Marian_Lu
Lucrare de licenta despre Managementul subventiilor
Teoretic, optimul partial poate fi articulat pe strategiile stabilite la nivel macroeconomic, introducand in modelele de programare liniara restrictii limitative pentru unele sortimente care sa corespunda cat mai bine nevoilor (cerintelor de pe piata), asigurandu-se, odata cu acestea, conditiile de realizare a beneficiilor scontate.In acest mod, se tine seama de faptul ca valoarea reflecta utilitatea cheltuielilor din punct de vedere al societatii nu numai pe unitatea de produs, ci si pe intregul volum al produselor. Daca unele produse sunt fabricate in cantitati excedentare, apar dificultati in vanzarea lor, ceea ce duce la nerealizarea unei parti din beneficii. O asemenea situatie poate avea loc prin fabricarea de produse peste necesarul efectiv al pietei.

Raportul optim-eficient nu poate fi interpretat in mod abstract, rupand legatura, corelatia dintre scopurile urmarite sau efectele ce se obtin si eforturile investitionale ce se fac in acest sens.Ramanand consecventi teoriei economice si coeficientul de eficienta economica, optimul, ca un caz particular al eficientei economice, trebuie in mod corect apreciat, fie in contextul restrictiilor privind resursele (eforturile) necesare pentru obtinerea unui volum maxim de efecte utile, fie al realizarii unui nivel dat de efecte, cu eforturi minime.

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Managementul subventiilor

Lucrare de licenta despre Managementul subventiilor
Cuprins

Capitolul I. Notiuni privind investitiile si eficienta economica............................3

Capitolul II. Principalii indicatori de eficienta economica..........................19

Capitolul III . Prezentarea S.C. "IMSAT" S.A.........................35

Capitolul IV. Prezentarea variantelor de investitii...................41

Capitolul V. Calculul indicatorilor de eficienta economica a unui proiect de investitii.................................61

Capitolul VI. Concluzii.................................87


Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Managementul subventiilor". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.