Managementul vanzarilor in cadrul SC Muller Papir Romania SRL

Trimisa la data: 2011-09-21
Materia: Management
Pagini: 83
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: libero
Lucrare de licenta despre Managementul vanzarilor in cadrul SC Muller Papir Romania SRL
Activitatea de vanzare, indiferent de dimensiunea compartimentului functional prin care se desfasoara (directie, serviciu, birou, compartiment), este singura in masura sa recomande modalitatile strategice si de competitivitate ce trebuie adoptate de firma, pentru a face sa fie cat mai substantial venitul firmei pe termen scurt, mediu si lung .

Consider ca vanzarea poate fi pozitionata in cadrul firmei in mai multe locuri, functie de specificul firmei, de strategia, de obiectivele si de viziunea sa. Totusi, pozitionarea vanzarii in cadrul mixului comunicational (mixul de promovare) mi se pare cea mai potrivita pentru firmele moderne, deoarece vanzarea nu mai reprezinta de mult o simpla plasare a produselor, iar persoanele ce se ocupa cu aceasta nu mai sunt de mult niste simplii vanzatori.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Managementul vanzarilor in cadrul SC Muller Papir Romania SRL

Lucrare de licenta despre Managementul vanzarilor in cadrul SC Muller Papir Romania SRL
Cuprins

Introducere........................3

Capitolul I Rolul activitatii de vanzare in cadrul activitatii societatii comerciale..............5
1.1.Activitatea de vanzare.........5
1.2.Definitia activitatii de vanzare............13
1.3. Comparatia marketing/vanzare...............18
1.4. Tehnici si mijloace de promovare a vanzarilor.............21
1.5. Clasificarea tipurilor de vanzari..........34
1.6. Vanzarea pe pietele internationale.........36

Capitolul II Solutii de crestere a performantelor manageriale si ale firmei................44
2.1. Dezvoltarea unor noi tipuri de vanzare; Vanzarea prin Internet............44
2.2. Managementul conturilor cheie (Managementul clientilor importanti)............49
2.3. Managementul personalului de vanzari............51

Capitolul III Studiu de caz Posibilitatile de rationalizare a managementului vanzarilor in cadrul S.C. MULLER PAPIR ROMANIA S.R.L..........55

Concluzii..................78

Bibliografie...............82

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Managementul vanzarilor in cadrul SC Muller Papir Romania SRL". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.