Managementului proiectelor firmelor de constructii din Romania

Trimisa la data: 2010-09-06
Materia: Management
Pagini: 241
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Georgiana_F
Lucrare de licenta despre Managementului proiectelor firmelor de constructii din Romania
Problema pe care o genereaza paradigma institutionala este aceea ca fiind axata pe valori pune accentul pe cooperarea interna in detrimentul capacitatii de adaptare la schimbarile din mediul intern si extern al organizatiei. Ca urmare, noua paradigma trebuie sa mentina importanta cooperarii prin intermediul unor valori comune, impartasite de membrii organizatiei, si in acelasi timp sa caute o caracteristica distinctiva care sa permita firmei sa supravietuiasca pe o piata concurentiala.

Importanta cooperarii pentru succesul organizatiilor nu poate fi ignorata. O firma trebuie sa aiba actionari responsabili pentru a mentine angajati care sa creada in intentiile acestora de a face ca firma sa supravietuiasca. Angajatii trebuie sa presteze o activitate de calitate pentru a genera loialitatea clientilor fata de produsele sau serviciile firmei si astfel sa creeze premisele obtinerii unor profituri care sa recompenseze in mod adecvat posesorii capitalului (actionari). Cooperarea dintre munca si capital se bazeaza pe necesitatea asigurarii satisfacerii clientului, fara de care firma nu poate exista. Prezenta clientului si a pietei ca institutie dominanta solicita eficienta, inovare si competitivitate. Aceste calitati par a fi opusul cooperarii.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Managementului proiectelor firmelor de constructii din Romania

Cuprins

Partea I. Consideratii privind managementul proiectelor de constructii...........2
Capitolul I. Conceptul de management al proiectelor de constructii.....2

Capitolul II. Structuri organizatorice pentru managementul proiectelor de constructii..........22

Capitolul III. Domeniile managementului proiectelor de constructii....33

Partea II. Analiza diagnostic a managementului proiectelor in cadrul firmelor de constructii din Romania.......129
Capitolul IV. Metodologia cercetarii.......129
Capitolul V. Rezultatele cercetarii........138
Capitolul VI. Sinteza principalelor puncte forte, puncte slabe si recomandari...........181

Partea III. Masuri pentru perfectionarea managementului proiectelor in firmele de constructii romanesti........190
Capitolul VII. Masuri de perfectionare cu caracter general.......190

Anexe............198

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Managementului proiectelor firmelor de constructii din Romania". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.