Mandatul comercial cu reprezentare din punctul de vedere al institutiei juridice a reprezentarii

Trimisa la data: 2010-08-05
Materia: Drept
Pagini: 81
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Adina_C
Lucrare de licenta despre Mandatul comercial cu reprezentare din punctul de vedere al institutiei juridice a reprezentarii
In cea de-a doua categorie intra acele cazuri in care raporturile juridice de reprezentare se stabilesc independent de vointa reprezentantului (reprezentare legala, reprezentare judiciara, gestiune de afaceri utila).Dupa criteriul obiectului sau, adica din punctul de vedere al actelor juridce ori al bunurilor la care se refera, reprezentarea poate fi clasificata in generala sau speciala.

Ea este generala cand priveste toate actele juridice pe care o persoana le poate savarsi prin reprezentant sau toate bunurile acelei persoane. Reprezentarea minorului sub 14 ani de catre tutore este generala sub ambele aspecte, deoarece are ca obiect toate actele juridice susceptibile de a fi incheiate in numele sau pe seama minorului de catre reprezentantului sau legal, precum si toate bunurile din patrimoniul incapabilului.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Mandatul comercial cu reprezentare din punctul de vedere al institutiei juridice a reprezentarii

Lucrare de licenta despre Mandatul comercial cu reprezentare din punctul de vedere al institutiei juridice a reprezentarii3
Cuprins

Capitolul I.Institutia juridica a reprezentarii..............3

Capitolul II.mandatul comercial..............27

Capitolul III.variante ale mandatului.............71

Capitolul IV.Contractul de agency...........76

Capitolul V.Contract de trust...........78

Capitolul VI.Contractul de cosignatie

Capitolul VII.Contractul comercial de agentura

Capitolul VIII.Contractul de curtaj

Bibliografie..............79

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Mandatul comercial cu reprezentare din punctul de vedere al institutiei juridice a reprezentarii". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.