Manifestarea riscului economic si financiar

Trimisa la data: 2009-10-08 Materia: Finante-Banci Pagini: 66 Comentarii: 0 (comenteaza) Autor: Marian_An
Raporteaza o eroare
Lucrare de licenta despre Manifestarea riscului economic si financiar
Societatea comerciala "ARCTIC" din Gaesti , la sfarsitul anului 1991, a efectuat o majorare de capital social de la 706.171mii lei la 885.740 mii lei reprezentand o diferenta conform evidentei contabile de la data de 31. 12. 1990 .In urma reevaluarii mijloacelor fixe conform HGR nr. 500/1994 societatea a inregistrat o majorare de capital de la 7.298.238 mii lei la 57.186.000 mii lei constand in 1.915.995 actiuni nominative in valoare nominala de 25.000 lei fiecare. In urma aplicarii legii 55/1995 s-a inregistrat suprasubscriere si in loc de aproximativ de 23.000 de actionari s-au inregistrat 59.000 pentru partea de 49% care a fost transferata cu titlu gratuit.

Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare ( BERD) si-a exprimat dorinta de a achizitiona pachetul de 51% detinut de FPS si de a deveni astfel actionar majoritar.Tratativele sunt avansate, banca a si platit cu 200.000 $ o firma straina specializata care a efectuat auditul financiar si de management al fabricii. BERD va veni cu un aport financiar de 15milioane $, care vor fi utilizati pentru achizitionarea de utilaje si aparatura moderna, astfel incat sa se realizeze diversificarea productiei de frigidere, cu incadrarea in normele europene. S-a intocmit un plan de afaceri cu bataie pana in anul 2000, in care s-au prevazut caile si mijloacele prin care fabrica sa se dezvolte in continuare.
Comanda prin: SMS / CARD
Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.
Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!
E-mail:
Pentru operatorul Vodafone procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Pentru operatorul Telekom procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Selecteaza metoda de plata:
Alege metoda prin care doresti sa efectuezi plata:

3Imputernicire taxe si impozite

Lucrare de licenta despre Manifestarea riscului economic si financiar

Manifestarea riscului economic si financiar
Cuprins

Capitolul I. Riscul economic si financiar in activitatea firmei. Concept si mod de manifestare........................3

Capitolul II. Prezentarea generala a s.c. Arctic s.a.......................................13

Capitolul III. Analiza riscului economic si financiar .....................30

Capitolul IV. Analiza riscului de faliment........................44

Capitolul V. Strategii ale previziunii riscului........................57

Bibliografie.................................65
Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Manifestarea riscului economic si financiar". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.
Adauga comentariu:
Adauga comentariu
*Nu exista comentarii
Stiri
Student Center
Nota explicativa
Referatele si lucrarile oferite de Referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Referat.ro te invata cum sa faci o lucrare de nota 10!
Noutati
Stiri educatie
Linkuri utile
Programeaza-te online la salonul favorit Descarca gratuit aplicatiile pentru iOS si Android Materiale educative Jocuri Cele mai tari jocuri de pe net Referate scoala Resurse, lucrari, referate materiale pentru lucrari de nota 10
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.