Manifestarea riscului economic si financiar

Trimisa la data: 2009-10-08
Materia: Finante-Banci
Pagini: 66
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Marian_An
Lucrare de licenta despre Manifestarea riscului economic si financiar
Societatea comerciala "ARCTIC" din Gaesti , la sfarsitul anului 1991, a efectuat o majorare de capital social de la 706.171mii lei la 885.740 mii lei reprezentand o diferenta conform evidentei contabile de la data de 31. 12. 1990 .In urma reevaluarii mijloacelor fixe conform HGR nr. 500/1994 societatea a inregistrat o majorare de capital de la 7.298.238 mii lei la 57.186.000 mii lei constand in 1.915.995 actiuni nominative in valoare nominala de 25.000 lei fiecare. In urma aplicarii legii 55/1995 s-a inregistrat suprasubscriere si in loc de aproximativ de 23.000 de actionari s-au inregistrat 59.000 pentru partea de 49% care a fost transferata cu titlu gratuit.

Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare ( BERD) si-a exprimat dorinta de a achizitiona pachetul de 51% detinut de FPS si de a deveni astfel actionar majoritar.Tratativele sunt avansate, banca a si platit cu 200.000 $ o firma straina specializata care a efectuat auditul financiar si de management al fabricii. BERD va veni cu un aport financiar de 15milioane $, care vor fi utilizati pentru achizitionarea de utilaje si aparatura moderna, astfel incat sa se realizeze diversificarea productiei de frigidere, cu incadrarea in normele europene. S-a intocmit un plan de afaceri cu bataie pana in anul 2000, in care s-au prevazut caile si mijloacele prin care fabrica sa se dezvolte in continuare.

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Manifestarea riscului economic si financiar

Manifestarea riscului economic si financiar
Cuprins

Capitolul I. Riscul economic si financiar in activitatea firmei. Concept si mod de manifestare........................3

Capitolul II. Prezentarea generala a s.c. Arctic s.a.......................................13

Capitolul III. Analiza riscului economic si financiar .....................30

Capitolul IV. Analiza riscului de faliment........................44

Capitolul V. Strategii ale previziunii riscului........................57

Bibliografie.................................65

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Manifestarea riscului economic si financiar". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.