Mantuirea prin asistenta sociala in cadrul Bisericii vechi

Trimisa la data: 2009-03-11
Materia: Teologie
Pagini: 40
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Nina_C
Lucrare de licenta despre Mantuirea prin asistenta sociala in cadrul Bisericii vechi
Puterea aceasta o are adevarul in sine proportional cu masura cuprinsului sau, dar cu toate acestea ea nu cuprinde, nu rascoleste si nu transforma in bine viata, decat in masura in care adevarul e strabatut si insotit la fiecare pas de fluidul sfant al dragostei. In dragoste sta puterea netrecatoare a tuturor marilor cuvinte, a tuturor adevarurilor care pot interesa viata omeneasca, a tuturor ideilor transformatoare de viata.

Ea este un lucru firesc, o insusire natura a fapturii umane, dar in acelasi timp este si o zidire, o sadire noua suprafireasca in inima omului, este o unda plina de mireasma invioratoare a harului, care se sa1asluiese in sufletele celor ce-L cauta pe Domnul si care leaga taramul acesta de celalalt printr-o cale de lumina neapusa, printr-o punte incandescenta care se arcuieste intre cer si pamant, intre tariile ceresti si stihiile pamantesti.

Scanteie sfanta care incalzeste si inmoaie inimile cele mai impietrite, ea topeste toate zalele cu care se fereca si se izoleaza oamenii unii de altii, ea deschide usile zavorate si ascunse ale celor puternici, deschide punga celui avut pentru nevoile sarmanului, destrama valul de manie si de intuneric pe care-l lasa in urma lor certurile si inviforarile de patimi, stinge distantele care-i despart in vreme pe tineri de batrani, ca si cele de orice fel care-i despart pe toti cei de sub ceruri, si mai cu seama, stinge departarea dintre cer si pamant, coborand cerul pe pamant si ridicand pamantul spre ceruri.

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Mantuirea prin asistenta sociala in cadrul Bisericii vechi

Lucrare de licenta despre Mantuirea prin asistenta sociala in cadrul Bisericii vechi
Cuprins

I. Asistenta sociala in Biserica Veche.....................3
Ghirocomiile sau Azilele pentru vaduve....................11
Partenocomiile sau Casele de adapost pentru fecioare..................14
Brefotrofiile sau Leagane de copii mici parasiti sau gasiti...........16
Orfanotrofiile..................18

II. Slujirea sociala ca si componenta a mantuirii.....................27
Credinta si faptele bune, conditii subiective ale mantuirii...........28
Faptele bune, expresii si roade ale slujirii crestine.................30
Netemeinicia conceptiilor sectare despre slujirea sociala.............33
Faptele bune, criteriu al judecatii particulare si obstesti...........35

III. Concluzia..................38

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Mantuirea prin asistenta sociala in cadrul Bisericii vechi". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.