Marcile de lux si marketingul acestora ajuns in faza de razboi

Trimisa la data: 2010-03-03
Materia: Arte
Pagini: 42
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Andrei_Po
Lucrare de licenta despre Marcile de lux si marketingul acestora ajuns in faza de razboi
"Cum se creeaza o marca?" Marcarea reprezinta operatiunea de atribuire a unui nume de marca unui produs; in unele cazuri acesta dobandeste o notorietate atat de mare incat ajunge sa se identifice cu produsul generic. Marcarea este o componenta esentiala a strategiei de produs a companiei, o reclama pentru produsele firmei, un mijloc important de castigare si fidelizare a clientelei. Strategiile de marcare folosite pentru marcile de fabrica sunt marcarea individuala (marca de produs, marca de linie, marca de gama, marci multiple) - fiecare produs/linie/gama de produs are un nume distinct (precum si o pozitionare unica).

Exemplu: marcile Organics, Dove, Lux, Axe, Rexona, Omo, Rama s.a. - apartinand companiei Unilever; Zanussi, Kelvinator, White - ale companiei suedeze Electrolux; Coca-Cola, Fanta, Sprite, Seven Up - ale companiei Coca-Cola etc.; marcarea familiei (marca unica, marca umbrela/generica) - un nume de marca (de multe ori numele companiei - spre exemplu, Shell, Samsung, LG, Virgin s.a. - sau o combinatie intre acesta si nume ale marcilor de produs - spre exemplu, Nestle cu Nescafe, Nesquik) este folosit pentru a defini o varietate larga de produse: o linie sau o colectie de produse, una sau mai multe game de produse, un ansamblu de produse avand un suport identitar comun - marca-umbrela (Sony, Ford, Apple, Carrefour, Peugeot, 3M).

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Marcile de lux si marketingul acestora ajuns in faza de razboi

Cuprins

Capitolul I Marca-mijloc de comunicare al produsului............3

Capitolul II Marca versus brand ............8

Capitolul III Atributele unei marci.........13

Capitolul IV Marcile de lux si impactul lor comunicational.........19

Capitolul V Moda:un stil vestimentar sau un stil de viata?.........23

Bibliografie............40

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Marcile de lux si marketingul acestora ajuns in faza de razboi". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.