Marketing Public European

Trimisa la data: 2009-08-05
Materia: Marketing
Pagini: 64
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: duhulet2003
Lucrare de licenta despre Marketing Public European
Istoria marketingului a cunoscut o evolutie in toate sectoarele vietii economice si sociale, incepand cu bunurile de larg consum si extinzandu-se la bunurile industriale si servicii, ajungand in domeniul activitatilor politice si chiar religioase.

In evolutia sa, marketingul s-a confruntat cu numeroase obiectii de principiu, pentru ca furnizorii de produse si servicii admit foarte greu ca nu cunosc in profunzime nevoile clientilor si modul particular de manifestare a cererii.

In serviciile publice marketingul pare a nu avea obiect dar metodele sale sunt utile in conditii de concurenta.Notiunea de serviciu public, in sens organizational, se confunda cu prestarea de beneficii, utilitati de interes general, care se poate efectua atat in sectorul public (de stat), cat si in cel privat.

Atat in sectorul public, cat si in cel privat, particularitatile productiei si cele ale consumului serviciilor determina o percepere mai acuta a riscului de catre client.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Marketing Public European

Lucrare de licenta despre Marketing Public European
Cuprins

Capitolul I Stadiul actual al cunoasterii pe plan national si international
1.1. Fundamente ale marketingului public...........................1
1.2. Forme de organizare a serviciilor publice.....................6
1.3. Mediul extern si intern al organizatiei prestatoare de servicii publice........................13

Capitoul II Situatia privind stadiul actual din Romania
2.1. Aplicarea principiilor marketingului public din Romania..........26
2.2. Romania si provocarile pietei globale de servicii................33
2.3. Compatibilizarea serviciilor cu exigentele europene - reforma administratiei publice locale.........................................36

Capitoul III Contributii originale teoretice si/sau practice asupra marketingului in serviciile publice ale primariei municipiului Falticeni
3.1. Mediul institutional-legislativ componenta cea mai importanta a macromediului de marketing a municipiului Falticeni...................39
3.2. Tipologia serviciilor publice locale la nivelul primariei municipiului Falticeni.....................41
3.3. Planul de activitati de informare si comunicare europeana in municipiul Falticeni.......................44
3.4. Asigurarea calitatii in serviciile administratiei publice locale Falticeni.................................45
3.5. Portofoliul de proiecte prioritare al primariei municipiului Falticeni.................................52
3.5.1 Refacerea infrastructurii de apa in municipiul Falticeni, jud. Suceava...................................52
3.5.2 Construirea centurii rutiere pentru trafic greu.................54
3.5.3 Ameliorarea relatiei intre administratie si cetateni la nivel local prin extinderea utilizarii tehnologiilor informatiei...........55
3.5.4 Extinderea si modernizarea unei piete agro-alimentara ecologica.................................57

Capitolul IV. Concluzii, contributii si recomandari...................59

Bibliografie..............................62

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Marketing Public European". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.