Marketing in activitatea de turism si serviciile oferite in domeniul hotelier

Trimisa la data: 2010-10-03
Materia: Geografie
Pagini: 96
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Dan_A
Lucrare de licenta despre Marketing in activitatea de turism si serviciile oferite in domeniul hotelier
Ca piata turistica Romania a inregistrat 6.037.000 vizitatori straini in anul 2006. Chiar daca numarul vizitatorilot straini a cunoscut o scadere fata de nivelul anului 2004, cand s-a inregistrat un numar de 6,6 mil. vizitatori straini, fata de anul 2000 turismul romanesc a inregistrat o crestere cu aproximativ 20 de puncte procentuale in ceea ce priveste vizitatori straini. Acest lucru poate reprezenta o oportunitate pentru agentii economici care isi desfasoara activitatea in turism, si implictit si pentru hotelul "Cerbul", cunoscut fiind faptul ca turistii straini cheltuie mai mult decat turistii autohtoni.

Mediul social cultural si natural
"Resursele nu numai ca nu mai sunt privite izolat de celelalte fenomene economice si sociale, ci au inceput sa fie luate in considerare la dimensiunile lor reale si integrate intr-un sistem impreuna cu alte subsisteme, ca populatia, investitia de capital, poluarea, productia de alimente, calitatea vietii, toate fiind privite in evolutia lor pe termen lung si in interconditionarea lor reciproca."

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Marketing in activitatea de turism si serviciile oferite in domeniul hotelier

Lucrare de licenta despre Marketing in activitatea de turism si serviciile oferite in domeniul hotelier
Cuprins

Scurta motivare privind alegerea temei pentru prezenta lucrare de licenta..................3

Capitolul I Sistemul cercetarilor de marketing............5

Capitolul II Marketing hotelier..................21

Capitolul III Organizarea si desfasurarea activitatilor de turism in cadrul hotelului "Cerbul",Borsa Maramures............35

Capitolul IV Cercetare de marketing privind activitatea de turism si serviciile oferite in cadrul hotelului "Cerbul".Borsa,Maramures..................61

Concluzii.............89

Anexe.............94

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Marketing in activitatea de turism si serviciile oferite in domeniul hotelier". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.