Marketing in cadrul unei retele de restaurante si hoteluri

Trimisa la data: 2009-07-30
Materia: Marketing
Pagini: 87
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Marius_Pe
Lucrare de licenta despre Marketing in cadrul unei retele de restaurante si hoteluri
Dupa o perioada de recesiune de 3 ani, din 1996 - 1999, economia romaneasca a inceput sa se imbunatateasca din 2000, continuand aceeasi tendinta si in prezent. Aderarea Romaniei la Uniunea Europeana a fost fixata pentru data de 1 ianuarie 2007 si din mai 2003, numai 11 din cele 30 de capitole de aderare au ramas nefinalizate. Invitatia de a intra in NATO va fi lansata oficial in cursul acestui an. Agentiile Standard & Poors au upgradat ratingurile de tara pentru Romania si au modificat previziunile pentru o situatie economica stabila.

Incepand cu 1999, PNB a avut o crestere anuala medie de 4%.In 2002 Institutul National de Statistica a raportat o rata de crestere a PNB de 4.9% comparata cu 5.3% in 2001.Exporturile au crescut cu 27.1%, catre o cifra record de 16.4 miliarde Euro, ceea ce a dus la reducerea deficitului contului curent de la 2.3 miliarde Euro in 2001 la 1.6 miliarde Euro in 2002. Inflatia se mentine inca la cele mai inalte cote din regiune. Cu toate acestea ea a fost redusa considerabil in ultimii ani, scazand de la 40.7% in 2000 la 17.8% in 2002 si 14% in 2003. Procentajul populatiei care traia sub linia saraciei in 2000 era 44.5%.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Marketing in cadrul unei retele de restaurante si hoteluri

Cuprins

Introducere............................................4

Capitolul I. Situatia generala a Romaniei in momentul lansarii hotelului Howard Johnson Grand Plaza..............................5
1.1 Descrierea situatiei economice.............................5
1.2 Definirea problemei lansarii hotelului Howard Johnson Grand Plaza...........................................7

Capitolul II. Mediul de marketing in momentul lansarii hotelului Howard Johnson Grand Plaza...........................................12
2.1 Piata turistica...........................................12
2.2 Macromediul hotelului Howard Johnson..........................25
2.3 Micromediul hotelului Howard Johnson..........................31
2.4 Analiza SWOT a hotelului Howard Johnson si a principalilor concurenti..............................................39

Capitolul III. Planificarea strategica de marketing in vederea lansarii pe piata a hotelului Howard Johnson Grand Plaza.................61
3.1 Misiunea hotelului si obiectivele programului de lansare a hotelului...................................61
3.2 Segmentarea pietei hotelului Howard Johnson Grand Plaza..................................61
3.3 Pozitionarea hotelului Howard Johnson Grand Plaza................65

Capitolul IV. Mixul de marketing - strategia de piata..................70
4.1 Strategia de produs......................................70
4.2 Strategia de pret...................................73
4.3 Strategia de distributie....................................74
4.4 Strategia de promovare.....................................78
4.5 Politica de personal.................................83

Capitolul V. Programul de marketing - drumul critic.............................................84

Bibliografie.................................................86

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Marketing in cadrul unei retele de restaurante si hoteluri". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.