Marketingul in cadrul unei societati

Trimisa la data: 2010-05-06 Materia: Marketing Pagini: 76 Comentarii: 0 (comenteaza) Autor: Florin_Lu
Raporteaza o eroare
Lucrare de licenta despre Marketingul in cadrul unei societati
Structura organizatorica a unei firme este esentiala pentru succesul de marketing. Firmele au nevoie de concepte noi referitoare la modul in care trebuie sa-si organizeze activitatea in general si cea de marketing in special, pentru a se putea adopta cu succes la schimbarile semnificative ce au loc, in ultimul timp, in mediul de afaceri. Progresele inregistrate in domeniul calculatoarelor si al telecomunicatiilor, globalizarea concurentei, cresterea continua a exigentelor cumparatorului in ceea ce priveste operativitatea si satisfacerea nevoilor sale, importanta crescanda a activitatilor de service, impun firmelor sa considere modul in care isi organizeaza propriile activitati.

Stabilirea unor noi structuri organizatorice, care sa raspunda la necesitatea incorporarii marketingului in practica economica, urmareste rezolvarea succesiva a catorva probleme: stabilirea locului activitatii de marketing in sistemul organizatoric al firmei, delimitarea atributiilor si a sistemului de relatii cu celelalte componente ale structurii organizatorice, organizarea intensa a directiei de marketing, incadrarea cu personal de specialitate: stabilirea criteriilor de performanta a activitatii desfasurate.
Comanda prin: SMS / CARD / PayPal
Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.
Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!
E-mail:
Pentru operatorul Vodafone procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Pentru operatorul Telekom procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Selecteaza metoda de plata:
Alege metoda prin care doresti sa efectuezi plata:

3Imputernicire taxe si impozite

Lucrare de licenta despre Marketingul in cadrul unei societati

Cuprins

Introducere..........3

Capitolul I Prezentare generala a firmei si structura organizatorica..............5
1.1 Forma juridica de organizare si cadrul legal........5
1.2 Prezentarea situatiei financiare.........6
1.3 Structura generala a firmei...........10
1.4 Procesul tehnologic...........14

Capitolul II Departamentul de marketing...........17
2.1Evolutia activitatii de marketing in structura organizatorica a firmei...........17
2.2Organizarea compartimentului de marketing........19

Capitolul III Mix de marketing ..........22
3.1 Politica de produs...........22
3.2 Politica de pret.............46
3.3 Politica de distributie......56
3.4 Politica de promovare........60

Capitolul IV Studiu de caz.......69
4.1.Ideea ,creearea si lansarea produsului nou......70
4.2.Promovarea si distributia........72
4.3.Concluzii..........74

Bibliografie...........76
Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Marketingul in cadrul unei societati". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.
Adauga comentariu:
Adauga comentariu
*Nu exista comentarii
Stiri
Student Center
Nota explicativa
Referatele si lucrarile oferite de Referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Referat.ro te invata cum sa faci o lucrare de nota 10!
Linkuri utile
Programeaza-te online la salonul favorit Descarca gratuit aplicatiile pentru iOS si Android Materiale educative Jocuri Cele mai tari jocuri de pe net Referate scoala Resurse, lucrari, referate materiale pentru lucrari de nota 10
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.