Marketingul unor produse

Trimisa la data: 2010-05-01
Materia: Marketing
Pagini: 99
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Cristina_A
Lucrare de licenta despre Marketingul unor produse
Infiintarea Zoppas Industries Romnia a insemnat restructurarea societatilor de stat Banatex si Fimotex.Pentru ca imaginea sa fie completa trebuie sa mai spunem ca Z.I.R este una dintre cele mai mari investitii realizate de cele 8.000 de firme italiene, care au ales Romania pentru a-si desfasura afacerile.

Toate acestea au insemnat o dezvoltare rapida a zonei in care Z.I.R isi desfasoara activitatea. Pe langa oferta generoasa de pe piata fortei de munca, investitiile realizate au dus la consolidarea a numeroase firme romanesti, din diverse domenii, care le-au devenit parteneri de afaceri. In acelasi timp, autoritatile locale au putut beneficia de avantajele prezentei unui platitor de impozite important. Nici un oras de talia Sannicolaului nu se poate lauda cu o firma italiana, aflata pe locul 8 in topul investitiilor italiene realizate la nivel national.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Marketingul unor produse

Cuprins

Capitolul I.Informatii generale despre produse si firma producatoare.............3

Capitolul II.Evaluarea starii actuale a produselor........41

Capitolul III.Studiul pietei...........55

Capitolul IV.Programul de marketing............58

Capitolul V.Concluzii si recomandari...........94

Bibliografie .........99

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Marketingul unor produse". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.