Marketingul unui centru comercial

Trimisa la data: 2010-05-08
Materia: Administratie Publica
Pagini: 71
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Claudia_S
Lucrare de licenta despre Marketingul unui centru comercial
Printre principalele responsabilitati ale unui departament de marketing in cadrul unui centru comercial se regasesc pregatirea si realizarea campaniilor de promovare vizate atat pentru cresterea numarului de vizitatori cat si pentru intretinerea promovarii centrului comercial, mentinerea unei relatii bune cu chiriasii centrului precum si informarea lor asupra evenimentelor din interiorul centrului, dezvoltarea si mentinerea unor programe de sponsorizare pentru cresterea veniturilor de marketing si a valorii centrului comercial.

Desi lucrarea de fata isi propune sa analizeze planificarea si implementarea campaniei de lansare a unui centru comercial, responsabilitatile si sarcinile departamentului de marketing si a relatiilor publice sunt fundamentale de stiut. Strategia de planificare a campaniei de lansare se axeaza pe obtinerea unor rezultate pe termen lung.
Prin urmare, pentru o functionare corecta a departamentului de marketing este esential sa se formeze de la bun inceput o relatie solida atat cu publicul extern cat si cu cel intern.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Marketingul unui centru comercial

Lucrare de licenta despre Marketingul unui centru comercial
Cuprins

Introducere..............................4

Capitolul I Marketingul unui centru comercial................10

Capitolul II Strategia de comunicare a unei campanii.........19


Capitolul III Necesitatea unei agentii de publicitate in lansarea
unei campanii.................26

Capitolul iv Studiu de caz - polus center cluj.....................29

Capitolul v Evaluare campanie ....................61

Concluzii.......................68

Anexe...........................69

Bibliografie....................71

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Marketingul unui centru comercial". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.