Marketingul viral proces de influenta sociala

Trimisa la data: 2010-10-08
Materia: Marketing
Pagini: 53
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Gabriel_Mo
Lucrare de licenta despre Marketingul viral proces de influenta sociala
Marketingul viral poate fi un excelent instrument de marketing, atat pentru generarea unor vanzari record cat si pentru intarirea sau construirea imaginii unui brand, atat timp cat campania este una de succes.Marketingul viral are avantajul ca poate fi combinat cu metodele traditionale de marketing, este ieftin si poate aduce audiente record.

La inceput, marketingul viral se intampla pur si simplu, fara ca agentii de marketing sa-si dea seama de forta lui. De exemplu, un consumator gasea pe internet un site interesant, un produs sau un serviciu, sau o informatie care era prea interesanta pentru a nu o impartasi cu ceilalti. Cea mai comuna forma de marketing viral este optiunea "spune-i unui prieten" de pe un site. Informatia "din gura in gura", recomandarea sau referinta unui prieten este una din cele mai usoare strategii de marketing.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Marketingul viral proces de influenta sociala

Lucrare de licenta despre Marketingul viral proces de influenta sociala
Cuprins

Introducere si istoric...................3

Trasaturi ale marketingului viral........................6
Tipuri de mesaje virale.................12
Riscuri si bariere..............15
Analiza SWOT....................17
Marketing direct traditional vs. email...........19
Canale de transmitere.................25
Strategii de marketing viral..........41
Marketingul viral proces de influenta sociala.........48
Campanii.................50

Bibliografie................52
Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Marketingul viral proces de influenta sociala". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.