Masina de debitat cu cutie disc - sudare si filetare

Trimisa la data: 2009-06-13 Materia: Politehnica Pagini: 42 Comentarii: 0 (comenteaza) Autor: Ionela_I
Raporteaza o eroare
Lucrare de licenta despre Masina de debitat cu cutie disc - sudare si filetare
Debitarea mecanica se face sub actiunea unor forte de natura mecanica.
Debitarea prin forfecare - procedeul consta in aceea ca materialul de debitat este presat intre doua cutite care se apropie si aluneca unul pe fata laterala a celuilalt, producand forfecarea materialului.
Fiecare dintre fortele P1 si P2 ( fig.1, a ) se descompune, dupa directiile planelor de alunecare I - I si II - II ale materialului, in cate doua componente P11 si P12 si respectiv P21 si P22. Fortele P11 si P21 se echilibreaza, ramanand ca asupra obiectului sa actioneze fortele P12 si P22, prin componentele P12' , P12'' , P22' si P22''.

Componentele acestea au fost obtinite prin descompunerea fortelor P12 si P22 pe o directie paralela cu directia fortelor P1 si P2 si pe o directie perpendiculara pe prima .Cutitele, continuindu-si cursa de lucru, provoaca din aceasta cauza pierderea tenacitatii materialului , fapt care favorizeaza aparitia, in planul bj a unor fisuri, i . Aceste fisuri provoaca ruperea materialului. In acelasi timp, fortele de tractiune care lucreaza asupra zonelor din triunghiurile bkl si jmn vor provoca alipirea materialului din aceste zone, dupa planul bj ( fig. 2 , b ).
Comanda prin: SMS / CARD / PayPal
Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.
Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!
E-mail:
Pentru operatorul Vodafone procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Pentru operatorul Telekom procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Selecteaza metoda de plata:
Alege metoda prin care doresti sa efectuezi plata:

3Imputernicire taxe si impozite

Lucrare de licenta despre Masina de debitat cu cutie disc - sudare si filetare

Lucrare de licenta despre Masina de debitat cu cutie disc - sudare si filetare
Cuprins

Capitolul I. Memoriu explicativ - debitarea semifabricatelor metalice........................................3

Capitolul II. Continutul propriu-zis............................11
2.1 Sudarea...............................................11
2.2 Tehnologia prelucrarii filetelor............................17

Capitolul III. N.T.S.M. si P.S.I................................21
3.1 N.T.S.M. si P.S.I-Pentu promovarea accidentelor de munca in atelierele de lacatuserie - montaj.................................21
3.2 N.T.S.M. SI P.S.I- Pentru prelucrarea metalelor prin rabotare, nortezare s brosare.............................................23
3.3 N.T.S.M. si P.S.I- Prelucrarea metalelor prin gaurire, alezare si honuire...............................................23
3.4 N.T.S.M. si P.S.I-Prelucrarea metalelor prin rectificare..............................................26
3.5 N.T.S.M. si P.S.I- Prelucrarea metalelor prin polizare manuala...............................................27
3.6 N.T.S.M. si P.S.I- La sudarea cu arc electric....................28
3.7 N.T.S.M. si P.S.I- Prelucrarea metalelor prin strunjire.........................................30
3.8 N.T.S.M. si P.S.I- Prelucrarea suprafetelor profilate.........................................31
3.9 N.T.S.M. si P.S.I- Prelucrarea metalelor prin filetare........................................32

Capitolul IV. Necesarul de mateerial si echipamente.............................................34

Bibliografie...............................................41
Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Masina de debitat cu cutie disc - sudare si filetare". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.
Adauga comentariu:
Adauga comentariu
*Nu exista comentarii
Stiri
Student Center
Nota explicativa
Referatele si lucrarile oferite de Referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Referat.ro te invata cum sa faci o lucrare de nota 10!
Linkuri utile
Programeaza-te online la salonul favorit Descarca gratuit aplicatiile pentru iOS si Android Materiale educative Jocuri Cele mai tari jocuri de pe net Referate scoala Resurse, lucrari, referate materiale pentru lucrari de nota 10
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.