Masuri de protectie impotriva codurilor Reed Muller

Trimisa la data: 2010-08-31
Materia: Politehnica
Pagini: 63
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Loredana_B
Lucrare de licenta despre Masuri de protectie impotriva codurilor Reed Muller
Informatia este generata de o sursa de informatie, aceasta fiind un mecanism prin care se alege, din ansamblul de semnale, tocmai acela care se va transmite acum, aceasta alegere fiind intamplatoare si necunoscuta celui care va primi semnalul. Destinatarul, corespondentul, este locul final unde trebuie sa ajunga mesajul transmis, astfel ca sa duca informatia. Trecerea prin canal este insotita de perturbatii. Pentru diminuarea efectelor acestora, se utilizeaza diverse procedee de prelucrare a semnalelor, la intrare si la iesire din canal.

Aceste prelucrari sunt modulatia/demodulatia, codarea/decodarea. Modulatia este constituita de transformarile la care este supus un semnal, pentru a-l face sa treaca printr-un canal, singur sau impreuna cu altele de acelasi gen. Demodularea este constituita de procesele inverse ce au loc la receptie, cu scopul obtinerii unui semnal, cat mai asemanator celui emis de sursa de informatie. Codarea este prelucrarea la care se supune semnalul pentru a i se mari eficienta transmiterii, in primul rand fiind vorba de semnale numerice. Decodarea este procesul invers codarii, efectuat la receptie.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Masuri de protectie impotriva codurilor Reed Muller

Cuprins

Capitolul I. Teoria informatiei.............................3
1.1. Marimi si notiuni specifice transmisiei informatiei..................................................3
1.2. Nedeterminare si informatie......................................5
1.3. Surse de informatie.........................................7
1.4. Canale...............................................10
1.5. Coduri...............................................18
1.6. Erorile canalului discret si masuri de protectie impotriva lor............................................31
1.7. Coduri simple si detectoare sau corectoare de erori...............................................35

Capitolul II. Coduri grup...................................40

Capitolul III. Coduri Reed-Muller......................................50
3.1. Descrierea codului Reed-Muller...........................................50
3.2. Codarea codului Reed-Muller................................51
3.3. Decodarea codului Reed-Muller...................................54

Capitolul IV. Aplicatie practica...................................58

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Masuri de protectie impotriva codurilor Reed Muller". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.