Mediul de marketing

Trimisa la data: 2010-05-29
Materia: Marketing
Pagini: 40
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Costi_O
Lucrare de licenta despre Mediul de marketing
Relatiile intreprinderii SC FAVIOR & VIDRA SA ORASTIE cu mediul extern.
In calitatea sa de componenta a mediului intreprinderea se afla intr-un contract cvasipermanent cu celelate componente. Practic, intreprindera intra intr-un asamblu de relatii, prin intermediul carora isi orienteaza si finalizeaza activitatea economica.

Este vorba, pe de o parte, de cumparare de marfuri si servicii, de asigurarea necesarului de mijloace financiare si de personal, iar pe de alta parte , de vanzarea propriilor produse catre clientii protentiali.
Din multitudinea relatiilor intreprinderii cu mediul sau extem se detaseaza prin amploare si complexitatea lor, relatiile de piata

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Mediul de marketing

Cuprins


1.Prezentarea firmei SC Favior&Vidra SA Orastie.........3

2.Piata firmei SC Favior&Vidra SA Orastie...........17
2.1.Cercetarea dimensiunilor si a dinamici/pietei........17
2.2 Cercetarea cererii........20

3. Cercetarea ofertei firmei SC Favior&Vidra SA Orastie..........22
3.1.Politica de produs..........22

4. Strategia promotionala la SC Favior&Vidra SA Orastie.......26
4.1. Sistemul de comunicatie a! firmeii SC Favior&Vidra SA Orastie....26
4.2. Instrumcnte ale politici promotionale utilizate de firma SC Favior&Vidra SA Orastie..........28
5. Definirea strategiei de comunicatie promotionala utilizata de firma SC Favior&Vidra SA Orastie.............38

Bibliografie..........40

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Mediul de marketing". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.