Mediul firmei SC Alidor SRL

Trimisa la data: 2011-06-14
Materia: Management
Pagini: 36
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: gelu_cosmin_pop
Lucrare de licenta despre Mediul firmei SC Alidor SRL
Este faza finala a procesului planificarii strategice si incepe cu analiza variabilelor care influenteaza implementarea strategiilor si tacticilor alese. Controlul presupune, de asemenea precizarea modalitatii de monitorizare a progreselor realizate in aplicarea strategiei (ce variabile se monitorizeaza si dupa ce metoda?)
Prin control se incearca stapanirea unor forte din mediul extern si intern, inainte ca ele sa afecteze in mod nedorit organizatia
Elementele principale ale controlului sunt monitorizarea si adecvarea (actualizarea):

Monitorizarea este un procedeu (sistem de procedee) de evaluare, raportare si analiza a evolutiei implementarii strategiilor si tacticilor intr-o perioada data. Ea trebuie sa permita masurarea rezultatelor in etape succesive si la sfarsitul perioadei. Aceasta masurare se face, de regula, cu ajutorul rapoartelor asupra vanzarilor, datelor de evidenta contabila etc. Pe baza informatiilor obtinute prin monitorizare se actioneaza pentru ajustarea implementarii strategiilor si tacticilor, realizandu-se adecvarea acestora la mutatiile intervenite in mediul organizatiei

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Mediul firmei SC Alidor SRL

Lucrare de licenta despre Mediul firmei SC Alidor SRL
Cuprins

Introducere............................3
Lista tabelelor, graficelor............6

1. Firma si mediul acesteia............7
1.1.Definirea firmei ca organizatie economic............7
1.2.Trasaturile firmei.................7
1.3.Definirea conceptelor de misiune, obiective, strategii.........11
1.4.Mediul intern al firmei...........16
1.5.Mediul extern al firmei...........17
1.6.Definirea conceptului de ,,Analiza SWOT''..........28
2. Studiu de caz la SC ALIDOR SRL.....30
2.1.Scurt istoric al firmei SC ALIDOR SRL..............30
2.2.Obiect de activitate..............31
2.3.Structura organizatorica..........31
2.4.Misiunea , obiectivele, strategiile firmei.........31
2.5.Furnizori, clienti, personal, concurenti...........32
2.6.Strategia de vanzare si distributie................33
2.7.Analiza Swot a firmei SC ALIDOR SRL................34
3. Concluzii generale aferente lucrarii................35

Bibliografie....................36

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Mediul firmei SC Alidor SRL". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.