Metode de control optimal in economie

Trimisa la data: 2009-10-25
Materia: Economie
Pagini: 91
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Marius_Pe
Lucrare de licenta despre Metode de control optimal in economie
Deoarece A admite o valoare proprie nula, conform teoremei (2.3.1.), sistemul autonom (3.2.2.)nu este asimptotic-stabil, adica daca un soc indeparteaza traiectoria sistemului de la traiectoria sa de echilibru, el nu se va mai afla in aceasta pozitie in viitor. In acest caz, proprietatea de controlabilitate a sistemului permite abordarea unei politici de stabilizare din partea statului. 3.2.3.

Legea retroactiva de stabilizare.Deoarece sistemul (3.2.2.) este controlabil, conform teoremei lui Wonham, rezulta ca al este stabilizabil, adica poate fi elaborata o lege de control stabilizata x(t) astfel incat, dupa o anumita perioada de timp, traiectoria sistemului economic sa se stabilizeze in jurul unei traiectorii de echilibru. S-a vazut in capitolul 2, paragraful (2.3.) ca un sistem dinamic controlabil poate fi stabilizat prin buclaj de stare liniara, in particular sistemul lui Phillips (3.2.2.) inchis poate fi stabilizat prin buclaj de stare liniara inchisa

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Metode de control optimal in economie

Lucrare de licenta despre Metode de control optimal in economie
Cuprins

Introducere.....................................3

Capitolul I. Notiuni preliminare privind teoria controlului in economie...................................4

Capitolul II. Sisteme dinamice.................................8

Capitolul III. Analiza economica si teoria sistemelor............................................28

Capitolul IV. Analiza de sistem in marketing........................58

Bibliografie......................................90

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Metode de control optimal in economie". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.