Metode de eficientizare a managementului de mediu extern

Trimisa la data: 2010-04-10
Materia: Management
Pagini: 128
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Andrei_Ta
Lucrare de licenta despre Metode de eficientizare a managementului de mediu extern
In cadrul acestor tipuri de porturi factorii decizionali (statul, administratia portuara, prestatorii de servicii portuare) au o abordare mai complexa asupra functiilor portului, acesta fiind considerat ca un centru de servicii in domeniile transportului, industriei si al comertului.

Porturile din aceasta generatie, vor putea sa se dezvolte avand loc o extindere a campului de activitate catre sfera industriala (ex. siderurgie, rafinarii, industria chimica, activitatile agroalimentare etc.). precum si catre cea comerciala (de distributie-desfacere a produselor etc.). Aceste porturi s-au extins dupa anii ( 60 o data cu cresterea importurilor de materii prime de catre tarile industrializate. In cadrul acestor porturi s-a extins utilizarea navelor de mare tonaj pentru transportul marfurilor si a marfurilor in vrac uscat. Porturile din aceasta generatie mai sunt denumite si "porturi industriale".

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Metode de eficientizare a managementului de mediu extern

Cuprins

Introducere...........8

Capitolul I Introducere in problematica firmelor de shipping.......10
1.1 Evolutii ale elementelor de baza ale transportului maritim......10
1.2 Piata fortei de munca in sectorul maritim.........23

Capitolul II Cerinte ale Uniunii Europene in transporturile navale.............39
2.1Acquis-ul comunitar in transporturile maritime......39
2.2Modelul institutional si organizatoric al porturilor europene.Sistemul de sustinere al porturilor europene.........46
2.3 Transportul pe apa pe relatii scurte in zona Marii Negre .......50

Capitolul III Problematica firmelor de shipping...........59
3.1 Compania de navigatie maritima- obiect al managementului........59
3.2 Gstionarea resurselor umane in cadrul firmelor de shipping.....71

Capitolul IV Analize economico -manageriale in cadrul firmelor de shipping..........83
4.1 Studiu privind relatia dintre caracteristicile tehnico- constructive ale navelor si performantele economice.........83
4.2 Studiu de caz privind cuantificarea stocurilor in transportul maritim..........86
4.3 Analiza eficientei utilizarii resurselor financiare........88

Concluzii finale...........110

Anexe............119

Bibliografie..............127

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Metode de eficientizare a managementului de mediu extern". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.