Metode de finantare moderna in comertul international

Trimisa la data: 2010-09-14
Materia: Comert
Pagini: 125
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: George_St
Lucrare de licenta despre Metode de finantare moderna in comertul international
Leasing-ul este un contract ce se utilizeaza in cazul in care cumparatorul vrea sa importe utilaje, mijloace de transport, bunuri de valoare ridicata si de folosinta indelungata, pentru care nu dispune imediat de sumele necesare, dar ar dori sa le obtina cat mai urgent.

Operatiunea se poate realiza prin intermediul unei societati care plateste furnizorul la livrarea utilajelor catre beneficiar, iar acesta le ia cu chirie pentru folosinta pe durata contractului. Intermediarul calculeaza ratele anuale de chirie in asa fel incat sa poata sa-si acopere costul utilajului si sa obtina, de asemenea, amortizarea utilajului, dobanda pentru capitalul investit, cheltuielile de administrare si un beneficiu.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Metode de finantare moderna in comertul international

Lucrare de licenta despre Metode de finantare moderna in comertul international
Cuprins

Capitolul I Introducere. Noi tehnici in finantarea comertului international.................2

Capitolul II Continutul operatiunii de leasing.....................11

Capitolul III. Mecanismul de functionare a operatiunii de leasing.................. 30

Capitolul IV. Contractul de leasing........................ 50

Capitolul V Cadrul de desfasurare al operatiunilor de leasing.........65

Capitolul VI. Concluzii si propuneri...................85

Studiu de caz..........................89

Anexe..........................123

Bibliografie...................125

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Metode de finantare moderna in comertul international". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.