Metode si strategii de modernizare si retehnologizare a eficientei economice

Trimisa la data: 2010-06-03
Materia: Economie
Pagini: 87
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Andrei_Se
Lucrare de licenta despre Metode si strategii de modernizare si retehnologizare a eficientei economice
Cuvantul "eficienta" este de origine latina, derivand din "effiecere", ceea ce inseamna a efectua, insa termen de eficienta este folosit inca din antichitate de catre Aristotel (384-322 i.e.n.), cel care si-a denumit una din cele patru Cauze, drept "cauza eficienta", adica aceea care produce o schimbare. Cele patru cauze sunt: Cauza materiala, Cauza formala, Cauza eficienta si Cauza finala, care luate impreuna, explica de ce si cum un lucru este ceea ce este1).

In sens general, categoria de eficienta energetica este definita prin a obtine un rezultat maxim cu eforuti minime, in orice domeniu de activitate.Conceptul de eficienta economica, exprima in modul cel mai cuprinzator rezultatele ce se obtin intr-o activitate economica, evaluate prin prisma resurselor consumate pentru realizarea activitatii respective, prin intermediul ei, stabilindu-se legatura dintre volumul si calitatea eforturilor, ca factori generatori de efecte, si rezultatele ce se obtin intr-o anumita perioada, ca o consecinta a realizarii eforturilor respective.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Metode si strategii de modernizare si retehnologizare a eficientei economice

Cuprins

Introducere............3

Capitolul I Cresterea eficientei economice in urma modernizarii si retehnologizarii.........5
Capitolul II Prezentarea intreprinderii...........27

Capitolul III Diagnosticarea viabilitatii economice si sociale......50

Capitolul IV Recomandari strategico-tatice privind imbunatatirea activitatii intreprinderii "SC Electroaparataj SA"........64

Bibliografie............86


Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Metode si strategii de modernizare si retehnologizare a eficientei economice". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.