Metode si tehnici uzitate in recrutarea personalului

Trimisa la data: 2010-10-12
Materia: Resurse Umane
Pagini: 118
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Nicolae_B
Lucrare de licenta despre Metode si tehnici uzitate in recrutarea personalului
Stiinta managementului sau "stiinta tehnicilor de conducere a intreprinderii", vizeaza tot ceea ce implica cunostintele de management. Cunostintele de management sunt indispensabile in afaceri indiferent de dimensiunea intreprinderii sau de obiectul ei de activitate.
Pe masura acumularii experientei si a formularii unor noi concepte teoretice verificate in practica, managementul sau "cunostintele folositoare", a capatat tot mai pregnant caracteristicile unei stiinte.

Profesorul I. Ursachi apreciaza ca managementul este procesul de definire si indeplinire a unor scopuri prin realizarea a cinci functii de baza ale conducerii - planificarea, organizarea, motivarea si controlul - pe fondul utilizarii unor resurse date. Specialistul J. Gerbier considera ca managementul reprezinta "...arta de a conduce, de a administra"; iar A. Machensie prin management intelege "...procesul in care managerii opereaza cu trei elemente fundamentale - idei, lucruri, oameni - realizand obiectivele prin altii".

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Metode si tehnici uzitate in recrutarea personalului

Lucrare de licenta despre Metode si tehnici uzitate in recrutarea personalului
Cuprins

Capitolul I. Aspecte introductive privind resursele aflate la dispozitia intreprinzatorului...................................3

Capitolul II. Locul resurselor umane in viziunea moderna a managementului.........................................15

Capitolul III. Informatia in economia cunoasterii..................................26

Capitolul IV. Exploatarea informatiei ca resursa a firmei...................................45

Capitolul V. Factorul uman in competitia globala dintre companii.................................................61

Capitolul VI. Studiu de caz - recrutarea resurselor umane etapa necesara in formarea celor mai buni specialisti in organizatiile de succes...............................................90

Bibliografie........................................116

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Metode si tehnici uzitate in recrutarea personalului". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.