Metodele controlului financiar de gestiune la agentii economici

Trimisa la data: 2010-04-17 Materia: Finante-Banci Pagini: 98 Comentarii: 0 (comenteaza) Autor: Cristina_He
Raporteaza o eroare
Lucrare de licenta despre Metodele controlului financiar de gestiune la agentii economici
Importanta si necesitatea controlului financiar in conditiile economiei de piata sunt unanim recunoscute, fiind considerat ca indispensabil desfasurarii activitatilor economico-sociale atat de factorii de conducere cat si de cei condusi. Rolul controlului financiar reiese pregnant in evidenta in toate fazele proceselor de productie, incepand de la activitatile de proiectare, contractare si pana la finalizarea acestora si inregistrarea rezultatelor obtinute.

De aceea devine necesara intarirea institutiei controlului financiar, atat sub aspectul modului de organizare cat si sub aspectul cuprinderii si extinderii acestuia in economie. De altfel controlul financiar nu trebuie si nici nu poate sa scape procesului general de reforma, care se desfasoara in prezent in toate sistemele si subsistemele economice si in special in cele referitoare la buget, banci, fiscalitate, contabilitate nationala.
Comanda prin: SMS / CARD / PayPal
Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.
Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!
E-mail:
Pentru operatorul Vodafone procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Pentru operatorul Telekom procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Selecteaza metoda de plata:
Alege metoda prin care doresti sa efectuezi plata:

3Imputernicire taxe si impozite

Lucrare de licenta despre Metodele controlului financiar de gestiune la agentii economici

Cuprins


Capitolul I Conceptul de control financiar............3
1.1.Eficienta controlului in managementul unui agent economic........3
1.2.Obiectul si formele controlului financiar.......8
1.3.Evidenta tehnic-operativa si contabila..........10

Capitolul II Metodologia de exerrcitare a controlului financiar......15
2.1.Sistemul metodologic de control financiar.........15
2.2 Procedee si tehnici de control financiar .........17

Capitolul III Organizarea si obiectivele controlului financiar propriu al unui agent economic............30
3.1 Organizarea si obiectivele controlului financiar propriu........30

Capitolul IV Finalizarea actiunii de control financiar........39
4.1.Actele de control incheiate.........39
4.2.Stabilirea raspunderii ca modalitate de finalizare a controlului financiar...........45
4.3 Eficienta controlului financiar ........72

Capitolul V Studiu de caz privind organizarea si exercitarea controlului financiar de gestiune la S.C. UNIVERS S.A. BRAILA.......75

Concluzii si propuneri............95

Bibliografie..............97
Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Metodele controlului financiar de gestiune la agentii economici". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.
Adauga comentariu:
Adauga comentariu
*Nu exista comentarii
Stiri
Student Center
Nota explicativa
Referatele si lucrarile oferite de Referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Referat.ro te invata cum sa faci o lucrare de nota 10!
Linkuri utile
Programeaza-te online la salonul favorit Descarca gratuit aplicatiile pentru iOS si Android Materiale educative Jocuri Cele mai tari jocuri de pe net Referate scoala Resurse, lucrari, referate materiale pentru lucrari de nota 10
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.