Metodele de analiza azotatilor si azotitilor

Trimisa la data: 2010-08-13
Materia: Chimie
Pagini: 99
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Alexandra_L
Lucrare de licenta despre Metodele de analiza azotatilor si azotitilor
Contaminarea apelor cu diverse substante poluante este o problema ce se manifesta in prezent la scara planetara.(2) Principalii poluanti chimici ai apelor sunt: plumbul, mercurul, azotul, fosforul, hidrocarburile si pesticidele. Problema poluarii apelor cu azotatii folositi ca ingrasaminte chimice in agricultura a devenit foarte importanta in zilele noastre.

Din studiile efectuate de B. Commoner (1970) rezulta ca in ultimii 25 de ani, cantitatea de azotati deversati in mediu de diferite surse a crescut in mod considerabil. Astfel, cei rezultati din deversarile urbane au crescut cu 70%, cei proveniti din eliminarile motoarelor cu combustie interna au crescut cu 300%, iar cei aparuti in urma folosirii ingrasamintelor chimice azotate au atins valoarea de 1400% in aceeasi perioada de timp.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Metodele de analiza azotatilor si azotitilor

Lucrare de licenta despre Metodele de analiza azotatilor si azotitilor
Cuprins

Introducere..................3

Capitolul I Metode analitice utilizate in determinarea ionului no3....6

Capitolul II Metode analitice utilizate in determinarea ionului no2....29

Capitolul III Metode analitice de determinare a ionilor no3 si no2.....67

Capitolul IV Parte experimentala- premize si obiective............82

Concluzii..............92

Capitolul V Concluzii generale..............93

Bibliografie..........97

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Metodele de analiza azotatilor si azotitilor". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.