Metodele si tehnicile de cercetare criminologica

Trimisa la data: 2010-09-08
Materia: Drept
Pagini: 76
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Floriana_Av
Lucrare de licenta despre Metodele si tehnicile de cercetare criminologica
Criminologii americani E. Sutherland si D. Cressey afirma despre criminologie ca este "stiinta care studiaza criminalitatea ca fenomen social ", in special cauzele acesteia si mijloacele de lupta impotriva acestui fenomen. Aceasta definitie mentioAZneaza si problema cauzalitatii si a mijloacelor de lupta impotriva acestui fenomen, dar ca si celelalte definitii ale adeptilor sociologiei face trimitere doar la latura sociala a criminalitatii, fara nici o referire la elementele componente ale fenomenului ( crima, criminal ).

Conform definitiilor adeptilor conceptiilor psihologice despre criminalitate, criminologia se compune dintr-o seama de crime, fapte individuale, fapte care sunt savarsite de anumite persoane - infractori - , care trebuiesc implicati in definitie, caci fara crime si criminali nu poate exista nici criminalitate, ca fenomen social.

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Metodele si tehnicile de cercetare criminologica

Lucrare de licenta despre Metodele si tehnicile de cercetare criminologica
Cuprins

Capitolul I Aspecte introductive.............3

Capitolul II Metode.............11

Capitolul III Tehnici...........36

Concluzii...............66

Anexa.............68

Bibliografie selectiva..........74

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Metodele si tehnicile de cercetare criminologica". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.