Metodica predarii problemelor de concurenta si coliniaritate

Trimisa la data: 2010-02-11
Materia: Matematica
Pagini: 108
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Cristi_H
Lucrare de licenta despre Metodica predarii problemelor de concurenta si coliniaritate
Cunostintele de geometrie se obtin in doua moduri: intuitiv si deductiv. Cunostintele intuitive sunt extrase din observatii si experiente. Din anumite cunostinte geometrice putem deduce cu ajutorul logicii alte cunostinte, acestea din urma sunt obtinute pe cale deductiva, prin demonstratie, fara a se recurge la intuitie.

In tratarea moderna a geometriei se cauta a se prezenta cat mai multe proprietati pe cale deductiva. Bineinteles, cunostintele intuitive nu pot fi eliminate complet, caci geometria prin ele se ancoreaza de lumea reala, obiectiva. Pe de alta parte, noi trebuie sa avem de la inceput o colectie de proprietati geometrice, din care apoi sa deducem altele. Acesta colectie se limiteaza la un minim de proprietati, care se numesc axiome. Axiomele sunt admise fara demonstratie si reprezinta punctul de plecare la tratarea geometriei.

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Metodica predarii problemelor de concurenta si coliniaritate

Lucrare de licenta despre Metodica predarii problemelor de concurenta si coliniaritate
Cuprins

Introducere...............3

Capitolul I Definitii si notatii..............7

Capitolul II Metode folosite in geometrie pentru rezolvarea problemelor..............39

Capitolul III Rezolvarea problemelor de concurenta. Puncte celebre..............54

Capitolul IV Rezolvarea problemelor de coliniaritate. Drepte celebre...............70

Capitolul V Rezolvarea problemelor de concurenta si coliniaritate cu ajutorul metodelor geometriei analitice.............82

Capitolul VI Consideratii de ordin metodic.............95

Bibliografie.............106

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Metodica predarii problemelor de concurenta si coliniaritate". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.