Metodologia constituirii unei intreprinderii in Romania

Trimisa la data: 2010-06-14
Materia: Economie
Pagini: 96
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Diana_S
Lucrare de licenta despre Metodologia constituirii unei intreprinderi in Romania
Societatile pe actiuni se constituie in baza unui act constitutiv,ce trebuie sa cuprinda obligatoriu atat elementele specifice ale contractului de societate cat si cele ale statutului de functionare.
Societatile pe actiuni sunt societati mari cu un numar mare de actionari la constituire (minim cinci actionari).Capitalul social obligatoriu la constituire este stabilit prin lege, minim 25 milioane lei. Capitalul social se poate constitui numai in bani si natura.

Capitalul social este impartit in actiuni (sunt transmisibile). Actiunile sunt nominative sau la purtator.Orice societate de capital poate emite ca titluri de valoare atat actiuni cat si obligatiuni.Principala obligatie a actionarilor se refera la plata actiunilor subscrise. Raspunderile actionarilor pentru datoriile societatii este limitata la valoarea actiunilor pe care le detine fiecare.Conducerea societatii se face pe principiul majoritatii voturilor actionarilor si nu al unanimitatii. Organul de conducere este adunarea generala a actionarilor care poate fi ordinara si extraordinara.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Metodologia constituirii unei intreprinderii in Romania

Cuprins

Introducere...............3

Capitolul I Societati comerciale ............5

Capitolul II Organizarea functionala si structurala a intreprinderii...24

Capitolul III Activitatea de personal.........34

Capitolul IV Structura financiara a intreprinderii...........41

Capitolul V Plan de afaceri .............51

Concluzii ...........71

Anexe.............76
Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Metodologia constituirii unei intreprinderii in Romania". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.