Metodologia de determinare a momentului optim in activitatea economica

Trimisa la data: 2010-05-19
Materia: Economie
Pagini: 72
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Dana_Co
Lucrare de licenta despre Metodologia de determinare a momentului optim in activitatea economica
In perioada actuala, in intreprinderile industriale romanesti efectuatea tehnologizarii este stringenta pentru iesirea din criza economica.
Aceasta este o cale normela de iesire din criza. Desigur, si in perioada de avant firma trebuie sa aduca inovatii si ameliorari in domeniul tehnologiei. Astfel apare pericolul de a ramane in urma din punct de vedere tehnologic, iar consecinta va fi scaderea competitivitatii produselor sale.

Recurgerea la restructurare si retehnologizare este conditionata de posibilitatile pe care le au intreprinderile si de sprijinul ce poate fi obtinut din partea statului.Resursele financiare ale mai multor intreprinderi sunt limitate, datorita starii de criza economica in care se afla. De aceea, ele fac innoiri de utilaje si redresarea situatiei doar in unele sectoare, putand sa opereze, eventual, schimbarea profilului de fabricatie, in vederea adaptarii la cerintele pietei.

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Metodologia de determinare a momentului optim in activitatea economica

Cuprins


Capitolul I. Restructurarea economiei si a intreprinderilor.......5

Capitolul II . Prezentare generala a Fabricii de Tigarete Bucuresti..........12

Capitolul III. Principalele etape, metode, criterii si indicatori de eficienta economica folositi in fundamentarea deciziei de achizitie a utilajelor............33

Capitolul IV . Fundamentarea deciziei de achizitie a utilajelor cu determinarea momentului optim de inlocuire la Fabrica de Tigarete Bucuresti...........46

Capitolul V . Cai de crestere a eficientei economice a investitilor privind achizitionarea liniei de impachetat tigarete.........64

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Metodologia de determinare a momentului optim in activitatea economica". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.