Metodologia de proiectare a cercetarii de marketing pe piata financiara

Trimisa la data: 2010-09-06
Materia: Marketing
Pagini: 65
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Daniela_An
Lucrare de licenta despre Metodologia de proiectare a cercetarii de marketing pe piata financiara
Chestionarele care stau la baza prezentei lucrari au urmarit investigarea subiectilor privind aspecte precum analiza comportamentului de cumparare si de consum ( motive, preferinte, atitudini, deprinderi, intentii, obiceiuri etc.), testarea acceptabilitatii pe piata a unor produse si servicii, cunoasterea resurselor umane in cadrul activitatii manageriale desfasurate de producatorii si comerciantii produselor respective, elaborarea strategiilor de marketing.

Esantioanele constituite au fost de tip nenominalizat ( anonim): dintr-o colectivitate s-au extras la intamplare membrii esantionului, componenti a caror identitate nu intereseaza.Structura esantionului si deci reprezentativitatea lui pot fi cunoscute si evaluate abia dupa prelucrarea datelor recoltate. Esantionul a fost supus unei singure investigatii, in chiar momentul "extragerii" componentilor lui din colectivitatea cercetata.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Metodologia de proiectare a cercetarii de marketing pe piata financiara

Cuprins


Scurta prezentare a lucrarii...........3

Capitolul I "Chestionarul-instrument de cercetare in literatura de specialitate si in lucrarea de fata" .........5
1.1. Considerente generale.........5
1.2. Etapele cercetarii utilizand chestionarul.........9

Capitolul II "Statistica cercetarii rezultatelor chestionarului"primul chestionar ( clienti platitori)..........22
Anexa1-Chestionar al doilea chestionar ( comercianti acceptatori).....22
Anexa2-Chestionar..........41

Capitolul III " Analiza concluziilor rezultate in urma cercetarii propriu zise"............55
" Informatii generale privind actualizarea problemeticii cardurilor in Romania........58

Bibliografie ..........63

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Metodologia de proiectare a cercetarii de marketing pe piata financiara". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.