Metodologia predarii numerelor naturale in clasele I-IV

Trimisa la data: 2009-07-01
Materia: Psihologie
Pagini: 68
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Relu_A
Lucrare de licenta despre Metodologia predarii numerelor naturale in clasele I-IV
Psihologia copilului studiaza cresterea mintala, dezvoltarea conduitelor ( adica a comportamentelor, inclusiv constiinta ) pana la acea faza de trecere pe care o constituie adolescenta si care marcheaza insertia individului in societatea adulta. Pentru a intelege cresterea mintala, nu este suficient sa ne intoarcem numai pana la nasterea copilului, deoarece exista o embiologie a reflexelor.Cum, dupa nastere, influenta mediului influenta mediului capata o importanta din ce in ce mai mare, atat din punct de vedere organic cat si mintal, psihologia copilului nu se ve limita, deci, sa studieze factorii de materializare biologica, deoarece factorii pe care trebuie sa-i considere depind in egala masura atat de exercitiu sau de experienta castigata, cat si de viata sociala, in general.

Psihologia copilului are ca obiect de studiu copilul, in dezvoltarea sa mintala. In aceasta privinta trebuie sa o deosebim de "psihologia genetica" cu toate ca ea constituie elementul esential al acesteia. Daca psihologia copilului studiaza copilul pentru el insusi, astazi se tinde, dimpotriva, sa se dea denumirea de "psihologie genetica", psihologiei generale ( studiul inteligentei, al perceptiilor ), dar numai in masura in care ea cauta sa explice functiile mintale prin modul lor de formare, deci, prin dezvoltarea lor la copil.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Metodologia predarii numerelor naturale in clasele I-IV

Lucrare de licenta despre Metodologia predarii numerelor naturale in clasele I-IV
Cuprins

Argument................................3

Capitolul I. Consideratii psihopedagogice privind
invatarea numerelor naturale in clasele I-IV.....................9

Capitolul II. Multimea numerelor naturale.....................20

Capitolul III. Metodologia predarii - invatarii
numerelor naturale in clasele I-IV.............................29

Capitolul IV. Metodologia predarii - invatarii
operatiilor in multimea numerelor naturale...................36

Capitolul V. Modalitati de predare - invatare a operatiilor
de inmultire si impartire a numerelor naturale....................46

Capitolul VI. Sugestii privind formularea obiectivelor
Terminale pentru capitolul "operatii cu numere naturale"............58

Capitolul VII - Inregistrarea, prelucrarea si interpretarea
datelor................................60

Capitolul VIII. Prezentarea datelor cercetarii..................61

Capitolul IX. Concluzii.............................................61

Bibliografie....................................66

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Metodologia predarii numerelor naturale in clasele I-IV". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.