Metodologia si tehnicile contabile de inventariere

Trimisa la data: 2010-12-06
Materia: Contabilitate
Pagini: 160
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Mihaela_G
Lucrare de licenta despre Metodologia si tehnicile contabile de inventariere
Obiectele de inventar sunt bunuri cu o valoare mai mica decat limita prevazuta de lege pentru a fi considerate mijloace fixe, indiferent de durata lor de serviciu sau cu durata mai mica de un an, indiferent de valoarea lor, precum si bunurile asimilate acestora (echipamentul de protectie, echipamentul de lucru, imbracamintea speciala, sculele, instrumentele, mecanismele, dispozitivele, verificatoarele cu destinatie speciala, modelele, stantele, matritele si alte obiecte asimilate).

Baracamentele si amenajarile provizorii sunt bunurile achizitionate sau construite de unitatile partimoniale pentru executarea lucrarilor si prestatiilor de constructii (baraci, podete, etc.) din care prin demontare sau demolare se recupareaza materiale. Productia in curs de executie reprezinta productia care nu a trecut prin toate stadiile de prelucrare prevazute in procesul tehnologic, precum si produsele nesupuse probelor si receptiei tehnice sau necompletate in intregime. In cadrul productiei in curs de executie se cuprind de asemenea lucrarile si serviciile, precum si studiile in curs de executie sau neterminate.

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Metodologia si tehnicile contabile de inventariere

Cuprins

Capitolul I. Structura stocurilor, evaluarii si documente de stoc.......................................3

Capitolul II. Metode de gestiune a stocurilor...........................45

Capitolul III. Contabilitatea stocurilor............................63

Capitolul IV. Analiza si conatabilitatea stocurilor la S.C. TINO S.A...........................................98

Capitolul V. Studiu de caz a controlului propriu-zis cu aplicatie metodologica de control la S.C. 'TINO' S.A. Brasov............................................131

Bibliografie........................................................158
Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Metodologia si tehnicile contabile de inventariere". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.