Metodologice ale controlului fiscal privind taxa pe valoare adaugata

Trimisa la data: 2010-05-23
Materia: Economie
Pagini: 68
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Amalia_Ho
Lucrare de licenta despre Metodologice ale controlului fiscal privind taxa pe valoare adaugata
In ce priveste taxa pe valoarea adaugata exigibilitatea este definita ca fiind "dreptul organului fiscal de a pretinde platitorului, la o anumita data, plata taxei datorate bugetului de stat".Ca regula generala taxa pe valoarea adaugata este exigibila pentru livrarile de bunuri mobile, transferul proprietatii bunurilor imobile, prestarilor de servicii.

Ca atare, in principiu, taxa pe valoarea adaugata devine exigibila concomitent cu faptul generator pentru livrarile sau cumpararile de bunuri si se situeaza in momentul trecerii bunurilor respective in posesia cumparatorului sau delegatului sau, ori cand a avut loc transferul dreptului de proprietate indiferent sub ce forma juridica.

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Metodologice ale controlului fiscal privind taxa pe valoare adaugata

Cuprins

Capitolul I Consideratii generale.............3

Capitolul II Contabilitatea taxei pe valoarea adaugata.............19

Capitolul III Control fiscal - rol si importanta.........51

Capitolul IV - Organizarea controlului fiscal privind taxa pe valoarea adaugata..............58

Capitolul V - Exercitarea controlului fiscal privind taxa pe valoarea adaugata ..............61

Capitolul VI Concluzii si propuneri...........66

Bibliografie..................68

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Metodologice ale controlului fiscal privind taxa pe valoare adaugata". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.