Miscarea marfurilor unei societati comerciale cu ajutorul unei aplicatii informatice

Trimisa la data: 2010-03-16
Materia: Informatica
Pagini: 68
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Nistor_S
Lucrare de licenta despre Miscarea marfurilor unei societati comerciale cu ajutorul unei aplicatii informatice
Marfa este acel bun care rezulta dintr-o activitate economica specializata, pe baza diviziunii sociale a muncii satisface o nevoie umana de productie sau personala si ajunge in sfera consumului numai prin intermediul schimbului de piata cu titlu oneros. Notiunea genetica de marfa este ampla, ea cuprinde marfurile corporale de consum curent ( alimente, incaltaminte, imbracamimte, articole de igiena personala, etc...), marfuri corporale de consum indelungat ( mobila, aparataj electrocasnic, locuinte, etc...)

Marfuri incorporabile de consum personal si social ( servicii de posta, radio, telefon, televiziune, de gospodarire comunala si locativa, etc...), marfurile factori de productie ( masini, agregate, instalatii, materii prime, materiale, pamantul, forta de lucru a omului, serviciile manageriale, moneda si titlurile de valoare,etc), marfuri incorporabile si neincorporabile rezultate din consultarea stiintifica ( carti, brevete, programe de calculator, marci de fabrica). Orice marfa se caracterizeaza prin doua trasaturi esentiale: utilitatea si valoarea de schimb. Una dintre ipotezele functionarii economiei de piata o constituie suveranitatea consumatorului sau dreptul acestuia de a opera cu alegeri rationale.

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Miscarea marfurilor unei societati comerciale cu ajutorul unei aplicatii informatice

Cuprins

Capitolul I. Prezentarea generala a gentului economic.................3
A. Cadrul general de functionare...............................3
B.Analiza sistemului organizator existent la S.C. ELPREST S.R.L.............................................7
C. Marfurile - aspecte teoretice si metodologice...............11
D. Evaluara critica a sistemului informational existent.........................................16
E. Organizarea sistemului informational actual al activitatii de circulatie a marfurilor la S.C. ELPREST S.R.L. CRAIOVA................17

Capitolul II.
A. Visual Fox Pro 6. Evolutie si generalitati......................29
B. Biblioteci de obiecte (Application framework)......................40

Capitolul III. Proiectarea de detaliu a aplicatiei privind urmarirea operativa a miscarii marfurilor la S.C. ELPREST S.R.L.................45
A. Definitivarea structurii fisierelor care alcatuiesc baza de date.........................................46
B. Stabilirea si prezentarea generala a procedurilor si integrarea acestora in sistem........................................49
C. Modul de exploatare al aplicatiei informatice prezentate..................................50

Concluzii finale........................................64

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Miscarea marfurilor unei societati comerciale cu ajutorul unei aplicatii informatice". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.