Mixul de marketing in cadrul societatii pe actiuni

Trimisa la data: 2009-07-12
Materia: Marketing
Pagini: 35
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Stefania_T
Lucrare de licenta despre Mixul de marketing in cadrul societatii pe actiuni
Produsul. Oferta de marketing insasi, produsul tangibil, cu pachetul sau de oferte si servicii pe care cumparatorii le obtin ca urmare a efectuarii de achizitii.Pretul. Pretul produsului, impreuna cu alte taxe pentru cheltuieli de livrare, garantie, etc..Plasamentul (distributia). Angajamentele facute pentru ca produsul sa fie la indemana si accesibil pe piata tinta.Promovarea. Activitatile de comunicare, precum publicitatea, promovarile de vanzari, sistemul de posta directa si publicitatea folosita pentru a informa, a convinge sau a amintii pietei tinta de accesibilitate si beneficiile produsului.

Cei patru P ii ajuta pe oameni de marketing sa ia decizii cu privire la produs si la caracteristicile lui, sa stabileasca pretul, sa decida cum sa distribuie produsul, sa aleaga diverse metode de promovare a produsului."Problema nu este daca sunt patru P sau mai multi, ci daca aceasta teorie este cea mai buna a pentru elaborarea unei strategii de marketing" .Asa cum economistii folosesc in munca lor in special doua componente si anume cererea si oferta, oameni de marketing considera cei patru P un fel de cutie cu instrumente pe care le folosesc pentru a se orienta in planificarea de marketing.

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Mixul de marketing in cadrul societatii pe actiuni

Cuprins

Capitolul I. Introducere..............................................3
1.1. Prezentarea generala.............................................4
1.2. Descrierea activitatii curente....................................8

Capitolul II. Importanta mix-ului de marketing in politica de piata.............................................11
2.1. Conceptul de mix de marketing..................................11
2.2. Alcatuirea mix-ului.........................................13

Capitolul III. Produsul ca element al mix-ului de marketing din cadrul SC.DANUBIANA ROMAN SA...........................................16
3.1 Continutul si rolul politicii de produs din cadrul SC. DANUBIANA ROMAN SA.................................................16

Capitolul IV. Politica de preturi din cadrul SC. DANUBIANA SA.....................................................19

Capitolul V. Politica de distributie a SC. DANUBIANA ROMAN SA.............................................24

Capitolul VI. Politica de promovare a SC.DANUBIANA ROMAN SA.............................................29

Concluzii...................................................32

Propuneri...................................................33

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Mixul de marketing in cadrul societatii pe actiuni". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.