Mixul de marketing in cadrul unei societati

Trimisa la data: 2010-07-05
Materia: Economie
Pagini: 87
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Flavia_Da
Lucrare de licenta despre Mixul de marketing in cadrul unei societati
Pe langa avantajele pe care la ofera, organizarea sub forma unei retele de magazine are si o serie de dezavantaje. Lipsa de flexibilitate este adesea o problema, deoarece magazinele sunt conduse de la centru. Schimbarile in sistem si in modul de operare progreseaza incet, iar comunicarea in companiile mari poate fi o problema, o piedica.

Lanturile de magazine sunt intalnite in toate tipurile de comert cu amanuntul, dar cel mai puternic dezvoltate sunt in domeniul magazinelor universale ( House of Frazer din Marea Britanie, Vendex International si C&Adin Olanda), al magazinelor de "maruntisuri" (Woolworth, Marks&Spencer), al magazinelor care desfac produse alimentare (Sainsbury, Dansk Supermarket, Kesco din Finlanda, Konsum din Austria), si cele pentru articole de imbracaminte (Burton Group din Marea Britanie, Hennes&Mauritz din Suedia, C&A din Olanda)1.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Mixul de marketing in cadrul unei societati

Cuprins

Capitolul I Distributia marfurilor - componenta a mixului de marketing............3

Capitolul II Retelele de magazine - forma a distributiei marfurilor...16

Capitolul III Sistemul de distributie fizica in cazul unei retele de magazine.........22

Capitolul IV Managementul distributiei in cazul unei retele de magazine........36

Capitolul V Prezentare generala........52


Capitolul VI Analiza sistemului de distributie pe exemplul firmei Altex...........71

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Mixul de marketing in cadrul unei societati". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.