Mixul de marketing in cadrul unei societati pe actiuni

Trimisa la data: 2009-06-18
Materia: Marketing
Pagini: 136
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Ionut_N
Lucrare de licenta despre Mixul de marketing in cadrul unei societati pe actiuni
Daca produsul trece de testele functionale si cu consumatorii, urmatoarea etapa este marketingul de testare (etapa din procesul de realizare a produsului nou in care produsul si programul de marketing sunt testate in contexte de piata mai apropiate de realitate), in care produsul si programul de marketing sunt introduse intr-un context mai apropiat de realitate.Testarea de marketing ii ofera marketerului experienta cu marketingul produsului, inainte de a se demara masivele cheltuieli de introducere completa pe piata.

Compania are astfel posibilitatea sa testeze produsul si intregul program de marketing al acestuia: strategia de pozitionare, publicitatea, distributia, politica de preturi, utilizarea marcii si a ambalajului, si nivelutrile de buget.Fiecare produs nou necesita intr-o masura mai mare sau mai mica marketing de testare. Costurile pot fi imense, si se consuma timp, ceea ce le ofera concurentilor posibilitatea castige avantaje. Cand costurile de realizare si introducere a produsului sunt scazute, sau cand conducerea companiei are deja convingerea ca produsul se va bucura de succes, e posibil sa se faca foarte ptuin marketing de testare sau deloc.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Mixul de marketing in cadrul unei societati pe actiuni

Lucrare de licenta despre Mixul de marketing in cadrul unei societati pe actiuni
Cuprins

Capitolul I. Importanta mix-ului de marketing.........................3

Capitolul II. Analiza societatii SC Fox Com Serv SA...................9
II.1. Prezentarea generala a societatii (scurt istoric).........................................9
II.2. Diagnosticul potentialului productiv..........................13
II.3. Diagnosticul resurselor umane............................27
II.4. Diagnosticul pietei................................37
II.5. Diagnosticul economico-financiar..........................50
II.5.1. Analiza patrimoniala..................................50
II.6. Puncte slabe, puncte forte................................64

Capitolul III. Mix-ul de marketing la societatea SC Fox Com Serv SA...................................................67
III.1. Politica de produs.................................67
III.2. Politica de pret........................................97
III.3. Politica de distributie.....................................110
III.4. Politica de promovare......................................130

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Mixul de marketing in cadrul unei societati pe actiuni". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.