Modalitate de evidenta a creantelor clientilor unei societati comerciale cu ajutorul unui sistem informatic

Trimisa la data: 2010-09-08
Materia: Informatica
Pagini: 91
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: DenisaSimona_O
Lucrare de licenta despre Modalitate de evidenta a creantelor clientilor unei societati comerciale cu ajutorul unui sistem informatic
Un raport este o metoda eficienta de a prezenta datele tabelelor intr-un format tiparibil. In cadrul unui raport exista controlul asupra marimii si aspectului datelor care vor fi tiparite. Crearea unui raport folosind programul wizard : ca si in cazul formularelor, crearea unui raport cu ajutorul unui wizard este o metoda eficienta de realizare a unui raport care poate fi modificat ulterior in modul de proiectare design view.

Se trece in fereastra Database. (Se apasa tasta F11); Click pe butonul Reports sub Objects in partea stanga a ecranului; Double click on Create Report Using Wizard; In urmatorul ecran se selecteaza campurile care se doresc tiparite in raport ;Click Next; Se selecteaza optiunea de grupare a inregistrarilor daca se doreste sau daca este cazul.Click Next;Se selecteaza layout-ul si orientarea paginii;Se selecteaza stilul ;Click Next;Se da un nume raportului si se selecteaza Preview the Report.Click Finish. Raportului creat cu wizard i se pot aduce modificari in modul design view.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Modalitate de evidenta a creantelor clientilor unei societati comerciale cu ajutorul unui sistem informatic

Lucrare de licenta despre Modalitate de evidenta a creantelor clientilor unei societati comerciale cu ajutorul unui sistem informatic
Cuprins

Introducere............4

Capitolul I Sisteme informationale..............7

Capitolul II Prezentare generala a SC Orbit Omnilogic SRL............37

Capitolul III Proiectarea bazelor de date..............46

Capitolul IV Sisteme de gestiune................57

Capitolul. V Implementarea sistemului informatic..........70

Capitolul VI Concluzii............87

Bibliografie.............90

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Modalitate de evidenta a creantelor clientilor unei societati comerciale cu ajutorul unui sistem informatic". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.