Modalitati de analiza a regimului de eficienta a unui produs folosind indicatorul venit net actualizat

Trimisa la data: 2010-07-10
Materia: Economie
Pagini: 50
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Horia_S
Lucrare de licenta despre Modalitati de analiza a regimului de eficienta a unui produs folosind indicatorul venit net actualizat
Investitia directa (Id):-reprezinta principala componenta a efortului total de investitii ca fiind formata din lucrarile si dotarile care cuprind caracterizarea scopului pentru care se construiesc obiectivele de constructii.Investitia colaterala (Icol):-este formata din totalitatea lucrarilor si dotarilor legate teritorial si functional de investitia directa.

Investitia conexa (Icon):-apare ca efect propagat al investitiei directe si se include in efortul total de investitii in functie de gradul de servire al investitiei totale.Necesarul de active circulante.Acirc):-reprezinta valoarea materiilor prime.Materiale,energie,necesare pentru punerea in functiune.In concluzie,toate cele trei variante prezinta diferite avantaje
si dezavantaje care vor trebui studiate pentru a o alege pe aceea care este cea mai eficienta din punct de vedere economic.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Modalitati de analiza a regimului de eficienta a unui produs folosind indicatorul venit net actualizat

Cuprins


Evaluarea proiectului de investitii cu ajutorul indicatorilor statici de eficienta economica a investitiei...........15

Centralizarea datelor referitoare la indicatorii prezentati...21
Reprezentarea grafica a valorilor indicatorilor statici.......21

Analiza regimului de eficienta al proiectului cu ajutorul indicatorului
venit net actualizat.......22

Centralizarea datelor referitoare la indicatorul prezentat.........26
Reprezentarea grafica a valorilor indicatorului venit net actualizat............26

Analiza regimului de eficienta al proiectului de investitii cu ajutorul
indicatorilor dinamici (D si Re).......27

Centralizarea datelor referitoare la indicatorii prezentati.......32
Reprezentarea grafica a valorilor indicatorilor prezentati........45

Analiza economica si financiara a proiectului de investitii.......33

Analiza economica........33

Centralizarea datelor referitoare la indicatorii RVC si RIR........38
Reprezentarea grafica a indicatorilor RVC si RIR........32

Analiza financiara.........39

Centralizarea datelor referitoare la indicatorii RVC si RIR......46
Reprezentarea grafica a valorilor indicatorilor RVC si RIR.......46

Concluzii finale........47

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Modalitati de analiza a regimului de eficienta a unui produs folosind indicatorul venit net actualizat". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.