Modalitati de analiza a rentabilitatii unei societati comerciale

Trimisa la data: 2010-03-25
Materia: Economie
Pagini: 63
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Bogdan_A
Lucrare de licenta despre Modalitati de analiza a rentabilitatii unei societati comerciale
In conceptie macroeconomica firma este parte integranta a mediului ambiant. Ea este un sistem deschis (intretinand schimburi cu mediul sub forma fluxurilor de intrare si de iesire) si totodata un sistem complex deoarece relatiile cu mediul sunt numeroase si variate.Din multitudinea relatiilor intreprinderii cu mediul sau extern se detaseaza, prin complexitatea lor, relatiile de piata.

Ele au drept obiect vanzarea-cumpararea de marfuri si servicii (relatiile cu furnizorii si prestatorii de servicii, clientii), imprumutul de capital si angajarea fortei de munca. In acelasi timp, activitatea intreprinderii este marcata de prezenta in spatiul mediului a unui numar variabil de intreprinderi concurente. In figura urmatoare este reprezentat sistemul relatiilor intreprinderii cu mediul extern.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Modalitati de analiza a rentabilitatii unei societati comerciale

Cuprins


Capitolul I Prezentarea firmei..........3
1.1. Date generale despre firma.........3
1.2. Managementul firmei.........5

Capitolul II Consideratii generale privind analiza rentabilitatii.....16
2.1. Rentabilitatea indicator important de masurare a eficientei unei firme..........16
2.2. Indicatori de masurare a rentabilitatii...........17
2.3. Analiza indicatorilor de determinare a rentabilitatii.........26

Capitolul III Analiza rentabilitatii la SC Turism "Cardinal" SA.......34
3.1. Analiza profitului............34
3.2. Analiza ratelor de rentabilitatii..........44

Capitolul IV Concluzii.........59

Bibliografie.............62

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Modalitati de analiza a rentabilitatii unei societati comerciale". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.