Modalitati de analiza economico - financiara a riscului de faliment

Trimisa la data: 2010-01-19
Materia: Economie
Pagini: 64
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Claudia_Io
Lucrare de licenta despre Modalitati de analiza economico - financiara a riscului de faliment
In economia contemporana, gestiunea financiara reprezinta o componenta de prima dimensiune in activitatea oricarei intreprinderi. Aceasta nu este o situatie intamplatoare, ci se afla in legatura directa cu impactul deosebit pe care gestiunea financiara il are asupra fundamentarii deciziilor tactice si strategice ale firmei/intreprinderii. Acest impact este determinat nu doar pentru performantele momentane, ci pentru garantia perspectivelor firmei, in conditiile miscarii sale intr-un mediu concurential complex si tensionat.

Sfera deciziilor elaborate in cadrul managementului firmei este relativ extinsa, iar natura acestor decizii este foarte variata. Tinta fundamentala a acestora este, insa, aceeasi, vizand alegerea acelui mod de a actiona astfel incat sa se atinga scopul propus - maximizarea valorii intreprinderii.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Modalitati de analiza economico - financiara a riscului de faliment

Cuprins


1.Prezentarea S.C. Crisem S.R.L............3
1.1.Organizarea firmei..........3

2.Analiza situatiei financiar patrimoniale...........14
2.1.Analiza situatiei patrimoniale...........14
2.2.Analiza fondului de rulment si a necesarului de fond de rulment.............19
2.3.Analiza lichiditatii si a solvabilitatii........25
2.4.Analiza echilibrului financiar.......29

3.Analiza riscului economic..............32

4.Analiza riscului financiar..........41

5.Analiza riscului de faliment........44

6. Concluzii , propuneri..........53

Anexe............55

Bibliografie...........62

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Modalitati de analiza economico - financiara a riscului de faliment". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.