Modalitati de auditare a sistemului financiar al unei societati comerciale

Trimisa la data: 2010-10-03
Materia: Economie
Pagini: 58
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Cezar_Da
Lucrare de licenta despre Modalitati de auditare a sistemului financiar al unei societati comerciale
Controlul prelucrarii (procesarii), tranzactiilor de date si a fisierelor de date. Asigura acuratetea si integralitatea prelucrarilor si tranzactiilor, integritatea datelor stocate, atat pe loturi, cat si in timp real (online), precum si corectarea datelor eronate. Asigurarea acurateta prelucrarii si tranzactionarii datelor se realizeaza prin proceduri de validare a prelucrarilor si tranzactiilor. Asigurarea integralitatii prelucrarii si tranzactiilor de date se poate realiza prin compararea tranzactiilor intrate intr-un modul cu tranzactiile iesite din modulul predecesor.

Pot fi comparate, atat numarul tranzactiilor, cat si totalul valorii acestora. De exemplu compararea numarului si totalului facturilor receptionate la gestiune si transmise catre contabilitate, cu numarul si totalul facturile receptionate la contabilitate si primite de la gestiune. Asigurarea integritatii datelor stocate in baza de date se realizeaza prin integritatea referentiala, integritatea tranzactionala, definirea constrangerilor de unicitate si de valoare, precum si definirea procedurilor de recuperare a datelor (backup).

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Modalitati de auditare a sistemului financiar al unei societati comerciale

Lucrare de licenta despre Modalitati de auditare a sistemului financiar al unei societati comerciale
Cuprins

Capitolul I Auditul sistemelor informatice, componenta a sistemului de audit...............3

Capitolul II Evaluarea riscurilor IT din DGFP Arad..........15

Capitolul III Evaluarea controalelor sistemelor IT din DGFP Arad............22

Capitolul IV Evaluarea resurselor harware si software ale sistemului informatic din DGFP Arad.................34

Capitolul V Evaluarea aplicatiilor informatice din DGFP Arad........42

Capitolul VI Concluzii si propuneri............52

Bibliografie...............57

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Modalitati de auditare a sistemului financiar al unei societati comerciale". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.