Modalitati de cablare a retelelor de calculatoare

Trimisa la data: 2010-08-13
Materia: Informatica
Pagini: 50
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Cezar_D
Lucrare de licenta despre Modalitati de cablare a retelelor de calculatoare
Standardul TIA/EIA-568-A reglementeaza ca intr-o retea LAN Ethernet cablarea orizontala trebuie legata la punctul central al unei topologii stea. Punctul central este camera pentru echipamentul central de comunicatie si este camera unde va fi instalat panoul de conexiuni si hub-ul. Camera pentru echipamentul central de comunicatie trebuie sa fie suficient de mare pentru a putea cuprinde tot echipamentul si cablajul care va fi plasat inauntru si, in plus, suficient spatiu suplimentar pentru dezvoltarile ulterioare.

In mod normal, dimensiunile camerei vor fi variate in functie de dimensiunile retelei LAN si de tipul echipamentului care va functiona inauntru. O retea LAN mica necesita un spatiu de dimensiunea unui dulap mai mare, in timp ce o retea LAN puternica necesita o camera intreaga.Standardul TIA/EIA-569 recomanda ca fiecare etaj sa aiba minim o camera de conexiuni si astfel de camere suplimentare trebuie prevazute pentru fiecare 1000 m2, atunci cand suprafata etajului pe care il deserveste depaseste 1000 m2 sau cand distanta pentru cablare orizontala depaseste 90 m.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Modalitati de cablare a retelelor de calculatoare

Lucrare de licenta despre Modalitati de cablare a retelelor de calculatoare
Cuprins

I.Introducere..............3

II.Proiectarea retelei.........4

III. Alegerea camerei pentru echipamentul central de comunicatie...............8

IV. Topologie? Schita la scara.............13

V.Proiectarea cablarii structurate: cablarea orizontala si backbone............16

VI. Cablarea structurata.............24

VII. Montarea mufei rj-45 si a prizei de retea..........27

VIII. Cablare................32

IX. Instalarea traseului de cabluri............36

X. Camere si tablouri de conexiuni.............40

XI. Echipamente pentru testarea proiectelor de cablare structurata................43

XII. Concluzii.............49

XIII. Bibliografie..........50

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Modalitati de cablare a retelelor de calculatoare". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.