Modalitati de crestere a reusitelor bancare si managementul incertitudinii bancare

Trimisa la data: 2010-08-28
Materia: Finante-Banci
Pagini: 50
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Dana_D
Lucrare de licenta despre Modalitati de crestere a reusitelor bancare si managementul incertitudinii bancare
Stiinta managementului a definit pentru prima data prin Henry Fayol cinci functii ale managementului general. Managementul bancar se supune si el legitatilor generale ale stiintei managementului, dar care, in acelasi timp, sisteme, tehnici si metode specifice, precum si modalitati de conducere adecvate.

Activitatea bancara comporta un risc, care confera o anumita specificitate procesului de management. In cazul bancilor, adoptarea deciziilor privind relatia rezultat-risc constituie un obiectiv central al managementului, care se considera rezolvat in masura in care s-a atins un anumit grad de profitabilitate ce poate permite dezvoltarea si consolidarea bancii.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Modalitati de crestere a reusitelor bancare si managementul incertitudinii bancare

Lucrare de licenta despre Modalitati de crestere a reusitelor bancare si managementul incertitudinii bancare
Cuprins

Introducere...............2

Capitolul I Optimizarea managementului prin imperativa integrarii Bancilor..........

Capitolul II Consideratii asupra managementului riscului bancar.........19

Capitolul III Posibilitati de maximizare a performantelor bancare.......50

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Modalitati de crestere a reusitelor bancare si managementul incertitudinii bancare". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.