Modalitati de crestere a vanzarilor la Societeatea Comerciala PRECIZIA SA

Trimisa la data: 2010-04-04
Materia: Economie
Pagini: 145
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Alexei_T
Lucrare de licenta despre Modalitati de crestere a vanzarilor la Societeatea Comerciala PRECIZIA S.A.
In conditiile economiei de piata si a permanentelor schimbari de mediu existente, cat si a transformarilor succesive ale stiintei si tehnologiei aplicate in stiinta, firma nu poate ramane un simplu factor pasiv. Efectul de sinergie regasit in impactul firmelor asupra mediului ambiant depinde insa de calitatea organizarii structurale. Acesta preia rezultatele organizarii procesuale, se incadreaza in structuri organizatorice adecvate caracteristicilor si posibilitatilor fiecarei firme.

Fiind un important subsistem al sistemului de management, structura organizatorica se defineste drept ansamblu persoanelor, al subdiviziunilor organizatorice si al relatiilor dintre acestea, astfel constituite incat sa asigure premisele organizatorice adecvate realizarii obiectivelor prestabilite .

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Modalitati de crestere a vanzarilor la Societeatea Comerciala PRECIZIA SA

Cuprins

Capitolul I Prezentare generala a S.C. PRECIZIA S.A..........4

Capitolul II Analiza manageriala a activitatii de vanzare, in stadiul actual, la S.C. PRECIZIA S.A..........32

CAPITOLUL III Diagnosticarea activitatii de vanzare la S.C. PRECIZIA S.A.............94

Capitolul IV Elaborarea strategiei la S.C. PRECIZIA S.A........132

Bibliografie.........144

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Modalitati de crestere a vanzarilor la Societeatea Comerciala PRECIZIA SA". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.