Modalitati de ingrijire a bolnavilor cu epilepsie

Trimisa la data: 2009-06-23
Materia: Medicina
Pagini: 41
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Costi_T
Lucrare de licenta despre Modalitati de ingrijire a bolnavilor cu epilepsie
Bolnavii epileptici ridica si in prezent probleme de reabilitare, de reincadrare in familie, societate, comparativ cu bolnavii cu alte infirmitati corporale.Daca in Evul Mediu bolnavul epileptic era total marginat social, fiind considerat "demonizat", in prezent acesta este inca frustrat la alegerea profesiei, la alegerea si primirea functiilor, la incadrare, etc, fata de cei valizi si cu aceeasi pregatire; in acceasi masura epilepticului ii sunt limitate posibilitatile de participare la activitati culturale, sportive, artistice, jocuri distractive, etc.

Toate acestea, ca si tendinta de izolare cauzata de anxietate, de tema de a nu face criza, fac din epileptic un om retras, singuratic, care se simte excomunicat din multe satisfactii si bucurii ale vietii.Dupa unii autori numeroasele influente stresante si de frustrare pe care le intampina bolnavul de epilepsie se exercita asupra lui mult mai sever si mai nefavorabil, in formarea unei personalitatii si a unui comportament vicios, decat boala insasi.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Modalitati de ingrijire a bolnavilor cu epilepsie

Lucrare de licenta despre Modalitati de ingrijire a bolnavilor cu epilepsie
Cuprins

Capitolul I Motivatie..................3

Capitolul II Istoric...................4

Capitolul III Cazuri clinice..........18

Capitolul IV Concluzii................39

Bibliografie..............41


Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Modalitati de ingrijire a bolnavilor cu epilepsie". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.