Modalitati de invatare asistata de calculator

Trimisa la data: 2010-09-19
Materia: Informatica
Pagini: 129
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Cezar_C
Lucrare de licenta despre Modalitati de invatare asistata de calculator
Sursele cunostintelor nu vor mai fi singulare ci multiple. Studentii isi formeaza conostintele de la profesori si din manuale, in invatamantul traditional din salile de curs, in timp ce noul sistem de invatare ofera cateva schimbari in sensul ca aceste cunostinte si informatii pot fi luate de pe Internet. Bibliotecile, scolile si informatiile de pe Internet sunt surse de imbogatire a cunostintelor. De aceea, cum sa cautam informatiile de pe Internet de care avem nevoie devine o lectie elementara, care trebuie invatata.

Schimbarea periodica a metodelor de invatare care se practica in scoli, intr-un model de invatare valabil pe o perioada foarte lunga, poate fi aplicat oriunde si oricand. Educatia va avea scopul de a obtine abilitati de invatare. Forma curenta de educatie aplicata in scoli este un fel de educatie de calificare. Oamenilor li se ofera diferite forme de calificare, diplome si grade, si sunt condusi catre diverse slujbe si salarii. Scopul educatiei in viitor va fi sa obtina cunostinte si deprinderi. Dar nevoia de cunostinte va veni mai devreme, de aceea invatarea de-a lungul intregii vieti devine necesara.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Modalitati de invatare asistata de calculator

Lucrare de licenta despre Modalitati de invatare asistata de calculator
Cuprins


Capitolul I Capitol introductiv...............3

Capitolul II invatarea asistata de calculator.............15

Capitolul III Macromedia. Dreamweaver..............48

Capitolul IV Prezentarea aplicatiei.............85

Capitolul V Concluzii................118

Anexe................121

Biliografie..........126Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Modalitati de invatare asistata de calculator". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.