Modalitati de perfectionare a comunicarii - Studiu de caz DHL International

Trimisa la data: 2015-01-12
Materia: Economie
Pagini: 51
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: dvrox2003
lucrare de disertatie despre Modalitati de perfectionare a comunicarii - Studiu de caz DHL International
In conditiile societatii actuale, comunicarea intra si inter-organizationala capata o dimensiune noua, de mare amplitudine si consistenta. Prin comunicare se identifica una dintre cele mai importante si dificile activitati ale managerului. Cele trei roluri importante ale managerului, "interpersonal, informational si decizional" au drept element comun, determinant si permisiv, comunicatiile. Importanta comunicarii rezulta din faptul ca, aproape 80 % din timpul de lucru al managerului are o destinatie unica: comunicarea verbala.

Managementul, ca stiinta a conducerii, incepe sa se contureze abia in secolul XIX, si se dezvolta si se perfectioneaza in secolul XX. Succesul unei decizii manageriale este de neconceput fara o comunicare perfecta intre membrii echipei de conducere, intre acestia si salariatii intreprinderii, intre intreprindere si mediul extern. Comunicarea manageriala nu se poate realiza intre manageri, fie ei si straluciti, si o masa rudimentara de subalterni, intotdeauna fiind necesara o capacitate manageriala ridicata a intreprinderii. Capacitatea manageriala reprezinta o stare culturala si nu una strict individuala.

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Modalitati de perfectionare a comunicarii - Studiu de caz DHL International

Cuprins

Capitolul I. Introducere...............................3

Capitolul II. D..L. International - prezentare generala.................................... 7
2.1. Specificul activitatii. Comunicarea cu clientii....................9
2.2. Conditiile pietei. Modificarea structurilor................12

Capitolul III. Planificarea leadership-ului si comunicarii..............................13

Capitolul IV. Raportarea si controlul activitatii.................14

Capitolul V. Comunicarea in sedinte..............................17

Capitolul VI. Relatiile de serviciu.........................19

Capitolul VII. Gestionarea resurselor umane. Mobilitatea profesionala...............21

Capitolul VIII. Concluzii..............................32
8.1 Propuneri de imbunatatire a comunicarii interne si externe.....32

Bibliografie.........................................50

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Modalitati de perfectionare a comunicarii - Studiu de caz DHL International". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.