Modalitati de realizare a unui magazin virtual 3D

Trimisa la data: 2010-08-04
Materia: Informatica
Pagini: 109
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Dan_Ca
Lucrare de licenta despre Modalitati de realizare a unui magazin virtual 3D
Tehnologia computerului aduce un interes deosebit in conditia virtualitatii. Virtualul devine identificat cu sinteticul sau artificialul numeric si se raporteaza ambivalent fata de real. Virtualitatea computerului contine in sine ideea de potentialitate care se poate actualiza in diverse moduri, astfel ca tehnologia digitala infirma formularea unei singure interpretari a virtualului drept inlocuire a realului.

Virtualitatea spatiului computerizat coexista cu realitatea, precum actualizarea acestuia coexista cu posibilitatea. Interpretind tehnologia informationala ca producere a virtualului, si nu ca reproducere a realului, virtualitatea computerului poate reconstrui permanent o noua realitate. Realitatea virtuala se constituie in cele din urma ca spatiu (tehnologic, filozofic, artistic) care nu neaga realitatea fizica, precum simulacrul teoretizat de Baudrillard, ci coexista acesteia. Chiar daca computerul are capacitatea artificiala de a crea spatii virtuale care pot concura cu realitatea (asa-numita inducere de realism in cazul simularilor scolilor de soferi sau de piloti), realitatea ramine separata de virtualizare, nepierzindu-si statutul ontologic propriu.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Modalitati de realizare a unui magazin virtual 3D

Lucrare de licenta despre Modalitati de realizare a unui magazin virtual 3D
Cuprins

Introducere..............2

Metode de afisare........8
OpenGL................8
DirectX..............20
Tehnici de desenare 3D...........25
Transformari (translatie, scalare, rotatie)........28
Crearea suprafetelor.............32
Metode de ordonare a obiectelor.............33
Z-buffering...............36
Back face removal.........38
Arbori de partitionare binara a spatiului (BSP trees).........38
Texturarea suprafetelor..........41
Tehnologii WEB............45
VRML 2...............46
Director - ShockWave............65
Medii virtuale distribuite......83
Caracterizare............ 83
Medii virtuale distribuite bazate pe VRML.......... 87
Aplicatie (Magazin Virtual 3D)............ 92
Prezentare generala.........92
Specificatii..............92
Screenshots............. 106
Cerinte System..........108

Bibliografie............109

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Modalitati de realizare a unui magazin virtual 3D". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.