Modalitati de utilizare CWS pentru realizarea interfetei pe partea de client

Trimisa la data: 2010-07-28
Materia: Informatica
Pagini: 71
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Andreea_B
Lucrare de licenta despre Modalitati de utilizare CWS pentru realizarea interfetei pe partea de client
Cu Java putem crea aplicatii independenta sau miniaplicatii care ruleaza in interiorul paginilor Web, sa vedem in continuare cum se poate crea o astfel de aplicatie. Setul Swing introduce versiunea sa de applet, al carei parent este appletul AWT. Appleturile Swing sunt facute mai sofisticat asa incat suporta bare de meniu si layering de componente in dimensiunea adincimii, si permite pictarea deasupra pe componentele deja introduse in applet.

Cu suport pentru bare de meniu, appleturle Swing pot avea o bara de meniu. Layering-ul componentelor este in esenta plasarea de componente in layere multiple, unele peste altele. Asta permite componentelor sa fie pozitionate pentru a crea senzatia de adincime. Appleturile Swing contin o componenta speciala numita "layered pane", speciala pentru a obtine acest efect.Alta facilitate care permite pictarea peste componente in interiorul appletului poate fi realizata folosind o componenta numita "glass pane" (panel de sticla). Este o componenta transparenta care permite componetelor din fundal sa fie vizibile.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Modalitati de utilizare CWS pentru realizarea interfetei pe partea de client

Lucrare de licenta despre Modalitati de utilizare CWS pentru realizarea interfetei pe partea de client
Cuprins

1. O privire de ansamblu asupra aplicatiei.........3

2. Modul de utilizare..............5

3. Instrumente necesare realizarii interfetei (GUI) pe partea de client,mod de realizare...........10

4. Instrumente necesare comunicatii prin retea (Sockets, Serializarea obiectelor)............14

5. Fire de executie. Controlul firelor de executie............32

6. Arhitectura server..........58
6.1 Privire de ansamblu........58
6.2 Retea.........60
6.3 Baza de date cu canale si clienti ....63
7. Arhitectura client..........65
7.1 Privire de ansamblu........65
7.2 Rretea..........65
7.3 Baza de date cu canale si clienti ........65

8. Tipuri de pachete transmise intre client si server..........67

9. Comparatii cu alte produse soft existente pe piata in momenul de fata..............68

10. Concluzii..........69

11. Bibliografie........70

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Modalitati de utilizare CWS pentru realizarea interfetei pe partea de client". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.